tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post3602994516367875073..comments2023-11-05T12:49:01.970+01:00Comments on Vibekes mad: Skindstegt laks med Ratatouille, tzatziki og ristede kartoflerVibekehttp://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-89616064878573761952009-07-19T21:39:20.912+02:002009-07-19T21:39:20.912+02:00Kære Hanne
Ja benyt dig af, at du kan få fat i god...Kære Hanne<br />Ja benyt dig af, at du kan få fat i gode fisk, og denne opskrift, er en af de bedste til laks, fordi den får varmen nedefra, at man vender den til sidst er mere for et syns skyld.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-56203594124491337122009-07-19T19:19:27.143+02:002009-07-19T19:19:27.143+02:00Kære Vibeke
Tror da nok, at jeg lige må have fat i...Kære Vibeke<br />Tror da nok, at jeg lige må have fat i et stykke laks en af dagene. Vi er på Fanø og bor 200 m fra en fiskeforretning. Så der er inspiration at hente hos dig til en af ugens måltider.<br />Knus HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-66988036389788806242009-07-18T10:20:29.498+02:002009-07-18T10:20:29.498+02:00Kære Pernille
Ja nu har du jo tid til at stå og hy...Kære Pernille<br />Ja nu har du jo tid til at stå og hygge i køkkenet, så god fornøjelse og god ferie.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-22960975410638571742009-07-18T10:19:18.123+02:002009-07-18T10:19:18.123+02:00Kære Mette Lykke
Ja maden var dejlig.
Den hvide ri...Kære Mette Lykke<br />Ja maden var dejlig.<br />Den hvide ribs kan bruges akkurat som den røde, men den er jo lidt farveløs,og jeg syntes de smager lidt sødere.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-59748352802850807982009-07-18T09:59:59.429+02:002009-07-18T09:59:59.429+02:00Det ser meget lækkert ud Vibeke jeg elsker jo laks...Det ser meget lækkert ud Vibeke jeg elsker jo laks, din ratatouille må jeg prøve til næste gang, nu har jeg ferie og har mere tid til den daglige madlavning :)<br /><br />KnusPernille på 1.https://www.blogger.com/profile/08238477952251934780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-28035374960660722042009-07-18T08:23:28.007+02:002009-07-18T08:23:28.007+02:00Kære Vibeke.
Som altid dejlig mad.
Jeg fik ikke li...Kære Vibeke.<br />Som altid dejlig mad.<br />Jeg fik ikke lige skrevet at jeg syntes din have ser helt fantastisk ud.. jeg elsker gamle haver med frugt buske og træer..<br />De hvide ribs ser skønne ud. Bruges de på samme måde som røde..<br />Her sælges ribs fra alle de små boder..<br />Rysteribs og fisk smager godt sammen. Jeg fik engang en rødspætte med ribs og nyekartofler på Trekosten i Nivå.. Det er et måltid jeg stadig husker..<br />Knus fra Ærø.Mette Lykkehttps://www.blogger.com/profile/15222801434257827350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-77729101782850710542009-07-18T00:37:50.215+02:002009-07-18T00:37:50.215+02:00Kære Karin
Knurhaner er bare godt, men dem har jeg...Kære Karin<br />Knurhaner er bare godt, men dem har jeg svært ved at få fat i, men tidligere da jeg havde min restaurant, fik vi det ofte, for jeg købte fiskernes bifangst, for at få så mange forskellige fisk som muligt, det var sjovere for gæsterne, de kunne vælge hvilke fisk de ville have, fra kølemontren.<br />Det lyder som lækker skånekost din datter fik. <br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-83064706165178723542009-07-17T22:51:26.137+02:002009-07-17T22:51:26.137+02:00Mums man bliver helt sulten. Vi fik noget så eksot...Mums man bliver helt sulten. Vi fik noget så eksotisk som knurhaner i aften, som vores rare fiskehandler HC fra Skagen havde i sin fine fiskebil i dag. Hans varer er noget af det lækreste og så er han ikke dyr og udover det har vi handlet hos ham siden børnene var små, så da fik de tit en nystegt fiskefrikadelle i hånden eller en røget buglap, som de så gnaskede på i bilen hjem. Datteren er hjemme på et ufrivilligt ophold og på skånekost pga dårlig mave så hun fik to små rødspætter kogt sammen med nyopgravede kartofler og citron persillesmørsovs og små bitte nye gulerødder, der bare lige var varme. Det bekom hendes mave vel.Karin Grønhttps://www.blogger.com/profile/10314912927136992451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-8721092629393488542009-07-17T21:56:46.111+02:002009-07-17T21:56:46.111+02:00Kære Anette
Den var virkelig lækker og saftig, og ...Kære Anette<br />Den var virkelig lækker og saftig, og det med at kunne lide fisk, det er jo bare det helt rigtige, når man som vi, har problemer med kroppen.<br />Også god weekend til dig.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-25822834869448120952009-07-17T21:52:10.197+02:002009-07-17T21:52:10.197+02:00Kære Vibeke,
Jeg elsker laks - ja fisk i det hele...Kære Vibeke, <br />Jeg elsker laks - ja fisk i det hele taget - og din ret lyder rigtig lækker. God week-end. Knus AnetteAnettehttps://www.blogger.com/profile/14466614147114790019noreply@blogger.com