tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post5037389553763992720..comments2023-11-05T12:49:01.970+01:00Comments on Vibekes mad: Krebinet med ris, majs og champignonsauce.Vibekehttp://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-38772312829502355912009-04-28T15:23:00.000+02:002009-04-28T15:23:00.000+02:00Kære nille
Ja de kogeposer, det var da godt nok no...Kære nille<br />Ja de kogeposer, det var da godt nok noget mærkelig noget, og de eksisterer endnu.<br />Den her måde, vil jeg så absolut bruge, men jeg vil have lidt mere vand i gryden, som jeg også skrev i indlægget, og det med at skylle risene, er faktisk nødvendig, når man ser hvor uklart vandet er til at starte med.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-76629422568017134842009-04-28T10:16:00.000+02:002009-04-28T10:16:00.000+02:00Jeg havde en overgang en fransk-japansk kæreste - ...Jeg havde en overgang en fransk-japansk kæreste - og han lærte mig det fif med at skylle risene. Det er virkelig bedre ris, der kommer ud af det! Jeg koger nu sjældent kun til mig selv - men det smager afgjort bedre end de kogeposer jeg brugte, da jeg flyttede hjemmefra og ikke kunne koge et æg ;-)Nillehttps://www.blogger.com/profile/11238155900494335745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-84493905156578311062009-04-28T09:56:00.000+02:002009-04-28T09:56:00.000+02:00Kære Malou
Ja prøv det, men det med 1½ cm. vand, o...Kære Malou<br />Ja prøv det, men det med 1½ cm. vand, over risen,tror jeg er rigtigt<br />Knus<br />VIbekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-16635576932366116632009-04-28T01:21:00.000+02:002009-04-28T01:21:00.000+02:00Kære Vibeke
Det må jeg prøve når jeg skal koge ri...Kære Vibeke<br /><br />Det må jeg prøve når jeg skal koge ris næste gang. <br /><br />Guf, sikke noget dejlig mad du har fået i dag :-)<br /><br />Knus<br />MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-12973635145689384572009-04-27T22:48:00.000+02:002009-04-27T22:48:00.000+02:00Kære Betty
Ja det er jo en hel videnskab, jeg vil ...Kære Betty<br />Ja det er jo en hel videnskab, jeg vil i hvert tilfælde prøve lidt forskelligt.<br />Din svigerinde må da være expert!<br />Knus<br />VIbekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-11763509274559432852009-04-27T22:38:00.001+02:002009-04-27T22:38:00.001+02:00Kære Vibeke, der er garanteret mange måder at koge...Kære Vibeke, der er garanteret mange måder at koge ris på. Min svigerinde, der er fra Thailand siger, at der skal vand i svarende til det første led på din pegefinger :0) Hun er gået over til at bruge el riskoger og har også givet mig én. Det er let, den er bare for stor, når det kun er til mig selv. Knus og god bedringBettys bloghttps://www.blogger.com/profile/15656872082826226586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-4536941798757930772009-04-27T22:38:00.000+02:002009-04-27T22:38:00.000+02:00Kære Manna
Ja det virkede, jeg regnede ikke med de...Kære Manna<br />Ja det virkede, jeg regnede ikke med det, men man kan jo altid blive klogere.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-17827326582317603222009-04-27T22:30:00.000+02:002009-04-27T22:30:00.000+02:00Kære Vibeke
Tak for ris-koge tipset, det lyder nem...Kære Vibeke<br />Tak for ris-koge tipset, det lyder nemt og skal prøves. Jeg skyller godt nok risene, men hælder dem i kogende vand, de bliver altid gode og lækre. Men-men, på indersiden af køkkenskabet hænger en reminder med mål på vand og ris. Jamen den seddel skal ikke op i det nye køkken. Dit råd er jo lige til at gå til. Tak for det.<br />Knus MannaMay Annahttps://www.blogger.com/profile/09369016770015556673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-65424352302022841702009-04-27T21:44:00.000+02:002009-04-27T21:44:00.000+02:00Kære Hanne
Ja jeg tror gerne det virker, men det g...Kære Hanne<br />Ja jeg tror gerne det virker, men det gør det her altså også, og ærlig talt, jeg troede ikke på det, men gav det en chance.<br />Men jeg vil prøve det du der skriver, det lyder bare lidt mere bøvlet.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-79851470124799955202009-04-27T20:49:00.000+02:002009-04-27T20:49:00.000+02:00Kære Vibeke
Dejligt, når man får nogle fif fra kok...Kære Vibeke<br />Dejligt, når man får nogle fif fra kokkene. Det nyder jeg også ofte godt af, når jeg læser din blog:o)<br />Jeg har set Jamie Oliver i et program, hvor han gør, som du skriver med at skylle risene. Men derudover koger han dem i 10 minutter, dræner dem i en sigte, men hælder en lille smule af kogevandet tilbage i gryden. Derefter lader han risene blive i sigten, dækker sigten med folie eller låg, så det holder helt tæt og placerer sigten over gryden med vand og lader risene dampe færdigt til de er møre i ca 10 minutter. Så bliver de mere lette/fluffy-agtige.<br />Jeg har prøvet - og det virker også rigtigt godt.<br />Knus fra HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.com