tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post5364093638001013372..comments2023-11-05T12:49:01.970+01:00Comments on Vibekes mad: Dobbelt hanebryst med sesam, og oste gratinerede grønsager.Vibekehttp://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-3307689285765021692009-07-27T20:06:19.227+02:002009-07-27T20:06:19.227+02:00Kære Hanne
Det med sesam brugte min mand og jeg i ...Kære Hanne<br />Det med sesam brugte min mand og jeg i vores slagterforretning for 21 år siden, vi havde en del frokostkunder, og de skulle jo have lidt lækkert, og den var meget populær:<br />Mozzarella, er simpelthen en gudespise, jeg har svært ved at undvære den, så når jeg er ved at løbe tør, så bliver der straks sendt bud efter en pæn portion.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-77526098364201590142009-07-27T19:40:53.226+02:002009-07-27T19:40:53.226+02:00Kære Vibeke
Det ser bare rigtigt lækkert ud. Sesam...Kære Vibeke<br />Det ser bare rigtigt lækkert ud. Sesamfrøene lyder som en god idé. Jeg har ikke selv prøvet det på kylling, men jeg elsker smagen af dem. Mozarellaen kan man hurtig blive afhængig af - den der mælkede smag er bare dejlig.<br />Knus HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-47071825547286096722009-07-27T18:26:40.269+02:002009-07-27T18:26:40.269+02:00Kære Nina
Kødet har en lidt anden struktur, og sma...Kære Nina<br />Kødet har en lidt anden struktur, og smager vidunderligt.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-51741786743865156672009-07-27T17:29:31.182+02:002009-07-27T17:29:31.182+02:00Haner har jeg ingen erfaring med, men jeg tror bes...Haner har jeg ingen erfaring med, men jeg tror bestemt der er muligheder i det, efter at have læst din seneste opskrift :o)Ninahttps://www.blogger.com/profile/16296568568711184447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-381244226964045402009-07-27T10:41:07.922+02:002009-07-27T10:41:07.922+02:00Kære Karin
Jeg er blevet glad for kylling stegt på...Kære Karin<br />Jeg er blevet glad for kylling stegt på benet, det giver en rigtig god smag, de der kyllingbryst med vand er bandlyst her i huset.<br />Jeg kan godt forestille mig, at det var lækkert med frikasse, der er rigtig mange muligheder med en hanekylling, og den fra Gråsten eller Bornholm er bare perfekte, og når man får flere middage ud af det, som jeg også ofte gør, så er det faktisk billigt, i forhold til så meget andet.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-48285589354457483632009-07-27T10:33:50.904+02:002009-07-27T10:33:50.904+02:00Kære Madame
Jeg bruger ofte ovnen til det hele, og...Kære Madame<br />Jeg bruger ofte ovnen til det hele, og kylling er dejlig let at have med at gøre, det er altid lækkert.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-45578858292608669352009-07-27T09:49:05.687+02:002009-07-27T09:49:05.687+02:00Mums det ser lækkert ud- det er en af mine hofrett...Mums det ser lækkert ud- det er en af mine hofretter- altså hanekylling under alle former. <br />jeg kan få rigtigt meget mad ud af sådan en fætter. Jeg lavede bl.a. frikasse med brystet med nye små fine gulerødder fra haven og friske slikærter derfra og persille. det smagte så englene sangKarin Grønhttps://www.blogger.com/profile/10314912927136992451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-86141797181772265882009-07-27T09:36:22.526+02:002009-07-27T09:36:22.526+02:00Uhm, det lyder lækkert, Vibeke - og jeg synes det ...Uhm, det lyder lækkert, Vibeke - og jeg synes det er så smart, når man laver det hele i ovnen på én gang og på den måde udnytter elektriciteten og ikke skal vaske en masse gryder op. Vi laver tit retter med kylling, det er meget lækkert.<br /><br />God mandag til dig, klem :O)Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-46557408748894310322009-07-26T23:17:25.226+02:002009-07-26T23:17:25.226+02:00Kære Nille
Jeg køber dem hjem over nettet de der b...Kære Nille<br />Jeg køber dem hjem over nettet de der bøffeloste, og det er rigtig, de er bare rigtig gode.<br />Hanebryst får jeg fat i nede i Tyskeland, men kunne sikkert have fået fat i dem ved nogen der handler med bornholmerhaner.<br />Det er en bedre smag, men bare man steger på benet, så er smagen noget helt andet.<br />Min middag var eminent, skønt med de grønsager.<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-30778376288593335352009-07-26T23:12:01.463+02:002009-07-26T23:12:01.463+02:00Kære Manna
Jeg bruger normalt heller ikke agurk, m...Kære Manna<br />Jeg bruger normalt heller ikke agurk, men da jeg nu havde dem i drivhuset, så syntes jeg det skulle med, jeg havde haft dem saltet og i en si i nogle timer, så de ikke var så vandede.<br />Det glæder mig at du kunne bruge opskriften<br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-38182253581726954762009-07-26T22:45:37.241+02:002009-07-26T22:45:37.241+02:00Jeg fik kyllingebryst med bøffelmozzarella i går a...Jeg fik kyllingebryst med bøffelmozzarella i går aftes - og der er intet bedre end den mozzarella. Jeg ved ikke, om det er svært at finde i DK - men smagen er så meget mere intens ligesom 'huden' omkring den - og med hanebryst, som har en mere udpræget smag end kylling kan det kun være endnu bedre!<br /><br />Dejlig middag du fik der!<br /><br />Knus<br />NilleNillehttps://www.blogger.com/profile/11238155900494335745noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-4184645055426201782009-07-26T22:23:09.844+02:002009-07-26T22:23:09.844+02:00Kære Vibeke
Orv, hvor det også lyder lækkert.
Min ...Kære Vibeke<br />Orv, hvor det også lyder lækkert.<br />Min aftensmad i dag var retten med oksesteaks, som du havde på menuen i går. Fulgte næsten opskriften, udeladt blev agurkerne. Nu sidder jeg her og er forspist, så der er ikke meget tilbage til i morgen. 1000 tak for opskriften - maden var en nydelse.<br />En god søndag aften til dig<br />Knus MannaMay Annahttps://www.blogger.com/profile/09369016770015556673noreply@blogger.com