tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post7026072074643166156..comments2023-11-05T12:49:01.970+01:00Comments on Vibekes mad: Hvordan man laver fond på den klassiske måde.Vibekehttp://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-59212465283829824512011-10-11T16:49:37.304+02:002011-10-11T16:49:37.304+02:00Den anden dag lavede jeg en fond af et kyllingeskr...Den anden dag lavede jeg en fond af et kyllingeskrov, jeg ikke kunne nænne at smide ud. Jeg siede og vred den i et viskestykke, og reducerede den så yderligere. Da der næsten ikke var mere tilbage i gryden, kølede jeg den af, og hældte i en isternings pose. På den måde, er jeg fri for at skulle bruge købe bouillonterninger, som er fyldt med E-numre, og som jeg i bund og grund ikke ved hvad består af. Ca. 2 liter væske, blev til 16 terninger. Så der er godt med spark i. :) <br />/Linnea.LilleNegerhttps://www.blogger.com/profile/06000272400453047446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-16521448605806408302009-03-07T15:10:00.000+01:002009-03-07T15:10:00.000+01:00Tak for det, Vibeke. Så er der noget at gå igang m...Tak for det, Vibeke. Så er der noget at gå igang med - det glæder jeg mig til :o)Ninahttps://www.blogger.com/profile/10927310759630436560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-38200077989308645092009-03-07T10:21:00.000+01:002009-03-07T10:21:00.000+01:00Tak for skøn inspiration, Vibeke! Der er ikke noge...Tak for skøn inspiration, Vibeke! Der er ikke noget som en god, hjemmelavdet fond, som Malou også skriver :-)<BR/><BR/>Rigtig god lørdag til dig.Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-14778342908795392762009-03-06T21:26:00.000+01:002009-03-06T21:26:00.000+01:00Kære HanneNår man laver fond, så er det en grundde...Kære Hanne<BR/>Når man laver fond, så er det en grunddel for en sauce eller lign, og det med salt, er det klogt at vente med, til man skal bruge den, for den kommer jo ikke til at stå alene, man tilsætter jo noget, og det vil nok være noget lettere at justere smagen, hvis man ikke har saltet i forvejen. <BR/>Mvh. VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-63891889462805882112009-03-06T21:04:00.000+01:002009-03-06T21:04:00.000+01:00Hej VibekeTusind tak for det indlæg. Som du jo ved...Hej Vibeke<BR/>Tusind tak for det indlæg. Som du jo ved, er jeg lidt optaget af det med fonder for tiden. Så dejligt med råd fra eksperticen:)<BR/>Lige et spørgsmål - skal man putte salt ved, når det koger? Da jeg lavede kyllingfond den anden dag, surfede jeg vildt rundt og det var lidt forskelligt, hvad folk skrev.<BR/>Kh Hanne - og en god weekend til dig!Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-32404239506804543502009-03-06T21:03:00.000+01:002009-03-06T21:03:00.000+01:00Kære MalouDet er nemlig rigtigt!Nu vil jeg til at ...Kære Malou<BR/>Det er nemlig rigtigt!<BR/>Nu vil jeg til at skrive om dem vi laver i farten!<BR/>Men det bliver nok ikke før søndag, for jeg skal selv have en lavet, så da vil jeg tage billeder.<BR/>Knus VIbekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6555795865941125212.post-63739035168795629952009-03-06T20:57:00.000+01:002009-03-06T20:57:00.000+01:00Kære VibekeDer er bare ikke noget der slår en god ...Kære Vibeke<BR/>Der er bare ikke noget der slår en god hjemmekogt fond. <BR/>God weekend.<BR/>Knus fra<BR/>MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.com