Jeg sad og så ”Aftenshowet” på DR her til aften, hvor der blev lavet mikroovn mad, og nu er jeg ikke så vild med at lave mad i mikroovnen, og jeg syntes i øvrigt, at det virkede meget bøvlet, med den ene tallerken efter den anden, så jeg skulle selvfølgelig gøre det lidt mere praktisk, set med mine øjne, nemlig at lave det hele på en gang i ovnen, vel at mærke i den almindelige ovn.
I et fad kom der nogle kartofler krydret med
salt og
peber og
en sjat olie
og det blev sat i ovnen på 200 gr. og så gik jeg i gang med resten
en kotelet som kom i et fad, sammen med
1 snakpeber i strimler
1 løg i smalle både
1 tomat i store tern
10 cm. gourget i tern
1 fed hvidløg, krydret med
salt og peber samt
en god sjat blomme balsamico og
olie
Fadet kom i ovnen, som blev skruet ned på 180 gr. og efter ca. 20-25 min. var det hele klar.
30. september 2010
29. september 2010
Så er jeg på banen igen!
men det bliver ikke med indlæg hver dag endnu, - det tror jeg i hvert fald ikke!
Tusind tak for alle de søde og medfølende hilsner, - og hvor jeg savner jer alle, men det har været en mærkelig periode, - mad - havde ingen stor betydning hos mig, jeg har bare spist lidt, når jeg var tilpas sulten, og det var ved gud ikke ofte og slet ikke de store kulinariske udfoldelser!
I dag her til frokost, fik jeg bare sådan lyst til æg og bacon, så det blev til denne lille hygge ret!
En tyk skive franskbrød blev udhulet en smule, og lagt i et lille ovnfast fad med lidt olivenolie, et æg blev slået ud og placeret i udhulningen, krydret med lidt salt og peber, bacon blev placeret rundt om ægget samt en enkel skive tomat, og drysset med tørret oregano og sat i ovnen på 200 gr. i ca. 15 min.
Det var sørme godt, og jeg var lidt ærgerlig over, at jeg kun havde lavet et stykke:)
Tusind tak for alle de søde og medfølende hilsner, - og hvor jeg savner jer alle, men det har været en mærkelig periode, - mad - havde ingen stor betydning hos mig, jeg har bare spist lidt, når jeg var tilpas sulten, og det var ved gud ikke ofte og slet ikke de store kulinariske udfoldelser!
I dag her til frokost, fik jeg bare sådan lyst til æg og bacon, så det blev til denne lille hygge ret!
En tyk skive franskbrød blev udhulet en smule, og lagt i et lille ovnfast fad med lidt olivenolie, et æg blev slået ud og placeret i udhulningen, krydret med lidt salt og peber, bacon blev placeret rundt om ægget samt en enkel skive tomat, og drysset med tørret oregano og sat i ovnen på 200 gr. i ca. 15 min.
Det var sørme godt, og jeg var lidt ærgerlig over, at jeg kun havde lavet et stykke:)
18. september 2010
Jeg sidder ikke på den høje hest i øjeblikket!
Jeg er ved gud ikke oppe i omdrejninger, jeg tror det er penicillinen, der tager pippet fra mig, jeg skal være på den i 21 dage, jeg mangler kun lidt, men det er sørme en hård omgang. De første 12 dage var intravenøst, resten er piller, så ha tålmodighed med mig, - jeg savner faktisk at komme i gang igen.
14. september 2010
Tusind tak for alle hilsner, både under kommentarer og via email.
Jeg er nu kommet hjem fra sygehuset, det blev til 14 dage, og den gamle betændelse er ikke helt væk, men jeg får stadig antibiotika, så det skal nok lykkes!
Jeg er meget glad for alle hilsner fra bloggens læsere, og jeg er meget forundret over, at bloggen bliver brugt så meget som den vitterlig gør, jeg har i gennmsnit haft mere end 600 besøg, selv om jeg ikke har haft mulighed for at være på bloggen!
Her er nogle billeder fra min udsigt fra vinduerne i den stue, hvor jeg har ligget og flydt ud i disse 14 dage. Det sidste billede er fra d. 5.sept. i anledning af flagdag for de faldne soldater, det er iøvrigt på toppen af kasernen i Sønderborg, at flaget blafrer.