Vibekes mad
3. december 2012

Murg Kari - lammekarry

›
4 pers. Olie til stegning 1 spsk god stærk karry 2 løg i tern 3 fed finthakket hvidløg 2 tsk finthakket ingefær 1 finthakket chili...
29. oktober 2012

Pandestegt fiskefilet med ærter, bacon, perleløg og timiansmør

›
600 -700 g rødspættefileter 2 spsk. mel lidt smør 1 spsk. olivenolie 150 g bacon 1 bdt. timian 32 perleløg 2 dl ærter 150 g smør...
26. september 2012

Løg-Flammkuchen med bacon

›
Her er en opskrift fra min bror og svigerinde, de er begge vilde med den. Dej: 1 dl vand 30 gr. gær sukker, salt mel 125 gr. ...
4 kommentarer:
10. september 2012

Grønsagssuppe Toscansk

›
Nu er det tid til suppe! 4 pers. 150 g tørrede hvide bønner Urter fx løg, bladselleri og salvie 1 rødløg i tern (100 g) 2 stilke bl...
15. august 2012

Chokolade-rabarbertærte

›
4 pers. Mørdejsbund 150 g mel 75 g sukker 100 g smør 1 æg Lidt vanilje Lidt citronskal Rabarberkompot 4-500 g skårne vinrabarber ...
1 kommentar:
16. juli 2012

En høne i gryden -- hurtig lavet!

›
Her er en skøn gryderet, der passer fint til dette besynderlige sommervejr! 4-5 pers. 1 høne (2 kg) 3 spsk. mel, fint salt, peber, 3...
30. juni 2012

Kotelet i folie

›
4 pers. 4 store koteletter 4 store tomater 2-3 løg 100 g smør 2 fed hvidløg persille salt, peber 100 g champignoner Kotelet...
16. juni 2012

Grøntsager og kød i tærte

›
225 g mel 110g smør 1 æggeblomme ½ tsk. salt 3-4 spsk. vand Fyld 300 g oksekød 300 g porrer 200 g gulerødder smør salt peber f...
28. maj 2012

Kotelet med lækker kryddersmør

›
4 koteletter uden ben 4 spsk. kokosmel 4 spsk. finthakkede hasselnøddeflager 75 g smør til stegning Rødvins-krydderurtesmør 250 g bl...
22. maj 2012

Fiskepostej

›
400 gr fiskekød (sej, gedde, hvilling, torsk eller en blanding af flere slags fisk), 1 tsk salt, 1 lille løg, 2 æg, 1 spsk maizenamel, ...
2 kommentarer:
›
Start
Vis internetversion

Velkommen til min Blog!

Mit billede
Vibeke
Denmark
Jeg er autodidakt kok og har arbejdet sammen med virkelig gode køkkenchefer, i både indland og udland, hvor jeg har suget megen viden til mig. Derudover har jeg haft mine egne restauranter, hvor jeg naturligvis har stået for maden. Den sidste restaurant var nærmest en fiskerestaurant. I dag kan jeg ikke arbejde mere, på grund af Leddegigt, men uanset det, kan jeg stadig lave mad, det tager måske lidt længere tid, men det er stadig min store passion, og de fleste opskrifter har jeg selv har kreeret. Ud over mad, vil denne blog også handle lidt om livet! Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og erfaringer.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.