Forleden fejrede vi min fødselsdag på Restaurant Bind. Et kik ud over Flensborg fjord, hvor skibet lå så flot!
Min datter og svigersøn inviterede, og derudover var min svigerinde med, min bror var desværre optaget, men vi fik en dejlig aften, hyggelig og med lækker mad. Som sædvanlig, fotograferede min svigersøn!
Vi startede med en velkomstdrik, og en Appetizer, som bestod af en kammusling på en meget mild peberrodsskum.
Forretten var Gratineret torsketærte med svampeduxelle, sprød bund og citrongræs-essens.
Dertil fik vi denne vin!
Hovedretten var Antonius på to måder med små grøntsager i soja-ingefærsauce.
Dertil blev serveret denne vin!
Desserten var Varm chokoladesoufflé med vaniljeis og appelsin-Grand Marnier-coulischokoladesouffléen havde et dejligt indre,
Og dertil blev serveret denne dejlige dessertvin.
Vi sluttede af med en kop kaffe og petitfours.
Det var som sædvanlig en skøn oplevelse, maden var fantastisk smagfuld, og man kom rundt om alle smagsnuancer.
Som sædvanlig skal restauranten have 5 stjerner ud af 5 mulige.
Har du endnu ikke besøgt restauranten, - så gør det, så snart du er i nærheden af den tyske grænse, du vil få en pragtfuld oplevelse!