4 store koteletter
4 store tomater
2-3 løg
100 g smør
2 fed hvidløg
persille
salt, peber
100 g champignoner
4 store tomater
2-3 løg
100 g smør
2 fed hvidløg
persille
salt, peber
100 g champignoner
Koteletterne krydres med salt og peber og brunes på en
pande på begge sider i lidt smør. Champignons, tomater, løg og forårsløg skæres
i skiver og svitses i skyen
Hver kotelet lægges på et stort stykke folie, grønsagerne fordeles på hver kotelet, hvorefter folien pakkes ved at lægge to modstående sider indover først, derefter de andre to sider, som rulles sammen. De sættes i ovnen ved 170 grader i 45 minutter.
Hvis du vil servere kartofler til, kan du lave halve bagte kartofler i ovnen: skær kartofler over på langs, sprøjt olie på og drys med krydderurter fx timian, salt og peber. Sættes i ovnen samtidigt med kødet og det er færdigt samtidigt.
Hver kotelet lægges på et stort stykke folie, grønsagerne fordeles på hver kotelet, hvorefter folien pakkes ved at lægge to modstående sider indover først, derefter de andre to sider, som rulles sammen. De sættes i ovnen ved 170 grader i 45 minutter.
Hvis du vil servere kartofler til, kan du lave halve bagte kartofler i ovnen: skær kartofler over på langs, sprøjt olie på og drys med krydderurter fx timian, salt og peber. Sættes i ovnen samtidigt med kødet og det er færdigt samtidigt.