1 pers.150 gram spaghetti
60 gram spegepølse
1 løg
1 dåse flåede tomater
evt. peberfrugt, majs
1 tsk. paprika, 1/2 tsk. chili, salt og peber
parmesan til at drysse på pastaretten
spaghettien koges
spegepølsen og løg skæres ud i tern og svitses på en pande (evt. med peberfrugten og majs) de flåede tomater hældes oveni og varmes, tilsæt salt, peber og de andre krydderier rør godt rundt, og lad den simre i nogle minutter og spaghettien vendes i saucen
Det lyder rigtig lækkert! Er der overhovedet nogen, der ikke elsker pasta?
SvarSletÅh, det minder mig om engang, jeg var i Rom. På hotellet var både forret og hovedret en form for pasta - og den uge fik jeg faktisk nok af pasta ;-)
Det er eller ikke normalt, at de servere flere gange pasta i en menu,var det et desideret turisthotel?
SvarSletMvh. Vibeke
Hej Vibeke.
SvarSletDet ser godt ud. Sjovt at vi begge har haft gang i spegepølsen i dag. Det er vist ikke mange der bruger den i varm mad.
Glad hilsen
Malou
Hej Malou
SvarSletJeg tror faktisk, at folk bruger spegepølse i varm mad, især dem der har været sydpå. Mvh. Vibeke
Nå ja, de bruger jo chorizo og den slags pølser 'der nede'. Jeg var godt nok overrasket over hvor meget fedt der lå tilbage på panden bagefter.
SvarSletMvh Malou