Jeg havde to stk. kyllingebryst liggende i køleskabet, som jeg skulle finde ud af at få brugt, og det blev så til kylling i asparges, og eftersom at jeg havde købt ”hjemmelavede” tarteletter forleden i Superbrugsen. Ja så lå det lige for!
Opskriften kender vi vist alle sammen, og det eneste jeg gjorde ud over det sædvanlige var, at hælde en masse dybfrosne fine ærter i asparges/kyllingstuvningen, for at få en friskere smag.
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletHej Vibeke. Det ser herligt ud. Sådan som du har blogget i dag er det fint at du 'tar det lettere' til aften :-D
SvarSletKærligst Malou
Den slettede kommentar var kun halvfærdigt, da jeg kom til at udgive den. Sorry.
Ja men de kyllingbryst skulle bruges, sådan noget kan jo ikke ligge i køleskabet i flere dage, og de der tartletter var fantastisk gode, de skal vist forestille at være hjemmelavede.
SvarSletMvh. Vibeke
SLURP - tartelletter med kylling i asparges er simpelthen noget af det bedste jeg ved!
SvarSletHej Tina.
SvarSletDet er også lækkert!
Mvh. Vibeke