27. maj 2009
Ristet franskbrød med fisk og rejer
Hæld lidt vand op i en sauterpande
Læg Tre kviste fransk estragon,
Et stykke blegselleri i skiver
en tomat i både,
en lille gulerod i skiver
en stykke porre i skiver
en skive citron
og en sjat hvidvin
I panden og lad det koge i 20 min
Læg følgende i panden
1 skive laks
1 torskefilet
lad det simre 5 min. og tilsæt
5 rå tigerrejer uden skal lad det simre et par min. sluk for panden og lad det trække færdigt
Kog nogle grønne asparges
i mens ristes en tyk skive franskbrød, smøres med smør
læg strimlet salat på arranger fiskefileterne på salaten
en stribe majonæse lægges oven på fiskene
Læg tigerrejerne på torskefileten
tre tomatryttere og en citronrytter samt en tot karse/brøndkarse,
sætter prikken over I`et
Læg aspargesene ved siden af på tallerkenen.
Velbekomme!
En franskbrød med fisk kan man altid spise. Lækkkert - jeg elsker fisk. Vi skal have fisk fra fiskebilen i morgen - glæder mig til at se hvad vi finder på. Knus
SvarSletHvornår spiser vi?
SvarSletUhmmmm...hvor ser det lækkert ud, jeg skal vist også snart ha' lavet sådan en :-) Tak for ideen
Kære Anette
SvarSletJeg var nød til at finde på noget i en fart, da det har været en sær dag idag, med oplevelser, som jeg måske vil fortælle om når der er gået en dag eller to.
Håber du finder noget godt ved fiskebilen.
Knus
Vibeke
Mrs Cakeaholic
SvarSletJa det var lige en ide, inspiretret af stjerneskud, men den blev meget bedre.
Så bare prøv, du bliver ikke skuffet.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletJeg er håbløst bagefter, så jeg har slet ikke fået skrevet til dig.
Sikke noget lækkert mad du har lavet på det sidste, den engelske bøf giver bare mundvand :-)
Dejligt med et moderne stjerneskud :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa det er ikke så tosset med sådan et "skud".
Du er jo nød til at tage vare på dig selv først, inden du kan fare rundt.
Knus
Vibeke
Mums mums mums det skal jeg snart have, måske skal det lige laves til et venindebesøg på lørdag.
SvarSletKnus
Kære Pernille
SvarSletJa det er en god ide, og så er det hurtigt, så der bliver tid til at snakke.
Knus
Vibeke
Det er jo nærmest et stjerneskud ;-) Det elsker jeg altså!!!!
SvarSletHåber, at verden ser lidt bedre ud i dag... :-)
Knus
Nille
Kære Nille
SvarSletJa det ligner et stjerneskud, men smagen blev da bare meget bedre, fordi det blev tilberedt i en skøn grøntsags vin/vand fond.
Ja dagen er bedre, jeg skal nok skrive om det, men jeg vil lige vente lidt, da jeg stadig er lidt rystet.
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletWauw, det ser lækkert ud. Jeg er vild med fisk - og det der er da en skøn måde at få noget forskelligt på og samtidig let og hurtigt.
Knus fra Hanne
Ja det var jo dagen, hvor det skete, så det var bare at få noget ordentlig at spise, der ikke tog lang tid at lave.
SvarSletKnus
Vibeke