1 pers.
I en ovnfast skål kommes
1 håndfuld skivede courgette
1 håndfuld hele champignon
1 håndfuld sherrytomater
1 forårsløg i skiver
2 fed hvidløg halverede
små kogte pillede kartofler
1 tot timian hakket
2 kviste rosmarin
1 sjat balsamico
salt og peber
olie
Det hele rodes rundt og stilles i en 200 gr. varm ovn i ½ time, vend det nogle gange undervejs.
Dertil steges en entrecote (bøf af oksefilet) på en pande 1 min på hver side og sætter den i ovnen ca. 5 min. tag den ud og lad den trække på en i mindst 5 min.
Arranger det hele på tallerkenen, smagen i grøntsagerne er fantastisk, og den møre entrecote, sætter prikken over Iet.
Velbekomme!
det grønsagsfad lyder lækkert og nemt :-) jeg elsker alt der kan komme i ovnen/grillen
SvarSletKære Lene
SvarSletdet var lækkert, og det var meningen at det skulle have været grillet, men jeg var for træt til at gå og passe den grill.
Knus
Vibeke
Uhm, hvor ser det dejligt ud, Vibeke! Grøntsagsfadet må vi prøve her.
SvarSletTak for en fin idé - klem og ha' en dejlig onsdag!
Velbekomme Madame!
SvarSletKære Vibbeke
SvarSletdet ser rigtig lækkert ud og nemt at lave.
Har lige stillet dig et spørgsmål på min blog - håber du har tid til at se på det (der hvor du kommenterede i dag) Knus Anette
Har tilføjet dit navn ud for indlægget.Indlægget er det om fyldt mørbrad :D
SvarSletKære Vibeke
SvarSletUhm, kan kun være enig med dig - grøntsager på den facon er bare et hit! Og en lækker bøf er også altid skøn.
Knus fra Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet smagte vidunderligt. og bøffen var som smør.
Knus
Vibeke