12. juni 2009
Hamburgerryg med dejligt grønt!
Hambugerryg, spiser jeg sjældent, ikke fordi jeg ikke kan lide det, tværtimod, jeg er vild med det, men det skal være af virkelig god kvalitet, og ikke alt for saltet, desuden skal det ikke være pumpet op til det ukendelige, det skal være som i de rigtig gamle dage, hvor det ikke ligner plastik, når man skærer en skive.
Hamburgerryg har jeg fundet på Torvet.dk
Den blev kogt i 30 min. og trak i 30 min.
Dertil kogte jeg lidt blomkål og ærter, nye kartofler og for at få noget sundt dyppelse, lagde jeg skiftevis tomater og courgette i skiver i en fad, krydrede med salt og peber samt oregano, det blev dryppet med olivenolie, og sat i en 200 gr. varm ovn i 30 min. den væske der dannede sig i fadet hældte jeg over kød og kartofler og grøntsagerne blev lagt op på tallerkenen.
Det smagte vidunderligt!
Resten af hamburgerryggen vil blive brugt til pålæg, og andre sjove ting!
Dette så riktig deilig ut. Og sundt!
SvarSletØnsker deg en fin weekend.
Godaften Vibeke. Hamburgerryg spiser jeg aldrig, trods det at jeg elsker det. Jeg syntes nemlig det er svært at finde noget der ikke er mere vand end kød. Kan heller ikke rigtig finde ud af hvor meget der ellers er i den slags kød af uønskede tilsætninger.
SvarSletMen dejligt ser det altså ud. Måske jeg skulle prøve dit link..
Kh Henriette
Kære Randi
SvarSletDet smager fantastisk.
Knus
Vibeke
Kære Henriette
SvarSletJa brug linket, det er bare godt, - jeg har det lige som dig, jeg syntes altid, at det er normalt er for dårligt, men nu har jeg købt nogle gange på Torvet.dk og foræret både til min bror og min datter, og jeg har ingen klager fået,tværtimod.
Jeg kan kun sige, at det er den bedste hamborgryg jeg har fundet.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke.
SvarSletJeg har købt en hamburgerryg, hos slagteren her på øen, og den er røget meget lækkert og slet ikke pumpet.. Efter vi har smagt den står det på menuen igen...
Det er også lækkert som pålæg..
Hej Vibeke
SvarSletDet er rigtig dejlig sommermad du har lavet der, det ser dejligt ud, og jeg beundrer jo din evne til at stå og lave alt det gode mad til dig selv.
Jeg skal ud og spise hos en veninde i aften, så jeg er spændt på hvad der står på menuen
Knus og dejlig lørdag
Kære Mette Lykke
SvarSletJa ved en slagter får man en ordentligt vare, og så er hamborgryg dejligt.
Knus
Vibeke
Kære Pernille
SvarSletDet var også den følelse jeg havde, da jeg spiste det, simpelthen sommermad.
- At jeg får lavet mad, - det er en nødvendighed, men det behøver ikke være et stort projekt hver gang, og dette, var en af dem der bare var af de lettere.
God fornøjelse i aften!
Knus
Vibeke
Hei. Hamborgryg som du nævner laver slagter Kristiansen på Fanø.
SvarSletVi bringer 10 kg. med hjem til Nord-Norge hvert år.
Venlig hilsen John-Peter