I dag blev det til revelsben med bagte tomater, en slags Tzatziki, og ristede kartofler
Revelsbenene blev marineret i
Lidt olie
lidt blommesirup
lidt soja sauce
lidt salt, peber, Paprika og hvidløg
Efter marinering, blev revelsbenene lagt på en rist over et fad, sammen med en stor håndfuld, små forskellige tomater, og sat i en 180 gr. varm ovn i ca. 35 - 45 min.
Lidt agurk, stykker af 3 cm højde skæres i tændstik tynde pinde, og blandes med salt peber og hvidløg i noget græsk Yoghurt.( Jeg bryder mig ikke om det med reven agurk, men i pinde, det kan jeg lide.)
Kogte kartofler ristes i lidt olie, krydres med salt, peber og oregano.
Uhm, det lyder bare dejligt, Vibeke, selv om jeg lige har spist kunne jeg nemt spise det, du viser på billedet ;o)
SvarSletHa' en god aften, klem!
Kære Madame
SvarSletDet var også dejligt.
Knus
Vibeke
Revelsben er guf.. Og tomaterne ser så gode ud.. Nu vare det ikke så længe før jeg har hjemmedyrket tomater, jeg har høstet 2 store squahsss, det et en stor glæde at gå ud og snuppe en..
SvarSletKære Mette
SvarSletMaden var dejlig, og tomaterne blev dejlige.
Ja det er skønt at høste sine egne grøntsager, jeg så lige i går, at der var tomater på vej i mit det ene drivhus, og det er rigtig flot, de blev først plantet for 14 dage siden, mine pebre har jeg taget af, og der er også masser af chili, agurkerne er også på vej.
Knus
VIbeke