9. august 2009
Fiskesuppe med kammuslinger og tigerrejer og laks.
2dl. fiskefond eller hønsefond (endelig ikke en terning) og
½ dl. hvidvin koges , tilsæt
1 gulerod i tynde skiver
1 stilk blegselleri i tynde skiver
¼ fennikel i tynde skiver, tilsæt
safran
lad suppen simre og tilsæt
150 gr.laks i suppen i passende stykker
Kammuslinger så mange du syntes og
tigerrejer, også efter behag
krydr med salt og peber
Vend lidt skåret basilikum i suppen.
Servering
Jeg fiskede alt fyldet op tallerkenen, og pressede ¼ lime over, hvorefter jeg tilsatte suppen,
Og det fremhævede smagen på den skønneste måde.
Da det er det eneste jeg spiste her til aften, ristede jeg nogle skiver brød, som jeg havde smurt med tomatpesto og revet parmesan over, og dryppet med olie, de blev spist til suppen, og det hele blev bare perfekt!
Hvis du er vild med fisk, så skulle du prøve denne suppe, det kunne nemt blive din ynglingssuppe!
Jeg tror du har ret, det kunne nemt blive min ynglingssuppe :-)
SvarSletKære Miri
SvarSletGod er den i hvert fald:
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletVild med fisk er jeg, og suppen ser/lyder super delikat. Opskriften bliver fisket frem på et tidspunkt, og jeg glæder mig allerede vildt meget til suppen. De sidste par dage er den varme mad sprunget over på grund af det klamme vejr, da er lysten til at stå i køkkenet = 0, og færdigretter fra fryseren har heller ingen interesse. Dagsbehovet bliver dog dækket m.h.t proteiner, kalk osv....
Knus Manna
Kære Manna
SvarSletNår jeg har sådan en dag, hvor lysten til at lave mad er nul, finder jeg de fyldte pasta frem, det er en god og hurtig løsning.
Suppen var bare så god, og jeg spiste en kæmpe portion.
Knus
Vibeke