7. august 2009
Flæskesteg på Webergrill
Jeg har flere gange spurgt min bror om, hvordan han steger flæskesteg på Webergrillen, for alle der har smagt hans flæskesteg fortæller, at den er fantastisk, og med den mest skønne, sprøde svær.
Nu sendte han mig nogle billeder og en forklaring på hvordan han gør, jeg syntes at det er meget relevant, og sætter den fluks herind på min blog!
I grillen ca. 1 time og 30 minutter (kødtemp. 75 grader)
Stegen skal saltes meget kraftig på sværsiden og normalt på de andre sider.
Første halve time med risten i låget helt åben, derefter 1 time med hullerne halvt åbne.
Dertil bønner og kartofler og tomater fra haven og rødkål fra plastikbøtten med Herregårds kål!
Den var både saftig og sværen sprød.
Den ser da også ualmindelig indbydende ud :-)
SvarSletHvis jeg havde en Weber, ville jeg helt klart forsøge mig med at lave flæskesteg på den!
Hav en dejlig fredag :-)
Kære Piskeris
SvarSletJa jeg er også vild med det udseende, jeg vil have det prøvet af, nu vil jeg lige se, hvordan at vejret vil arte sig i weekenden.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletPerfekt farve på stegen, og smagen har garanteret også været det.
Som skrevet før, ingen gril her, men hvor må det være dejligt at slippe for stegeosen i køkkenet.
Knus Manna
Kære Manna
SvarSletDe har vist lavet mad udendørs det meste af sommeren, og ja, farven på stegen er perfekt.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletJeg har heller ikke prøvet at lave flæskesteg på grillen endnu, men det skal nu ikke vare længe. jeg giver din bror helt ret med hensyn til rødkålen :)
Knus
Kære Pernille
SvarSletJa jeg skal sørme også prøve det, og hvis weekenden bliver nogenlunde, så ryger stegen på grillen.
Ang. rødkål, så vidt jeg husker, så smager den godt.
Knus
Vibeke