19. oktober 2009
Hamburgerryg og ovnbagte rodfrugter.
I dag hyggede, min veninde Birthe og jeg, os med upumpet hamburgerryg og ovnbagte rodfrugter.
Hamburgerryggen 1 kg. (så er der også til en gang biksemad og pålæg)blev kogt i 30 min. og trak i 30 min.
Rodfrugterne havde jeg købt i Rema 1000, de var dybfrosne og krydret med krydderurter, og skulle bare i ovnen i 25 min. på 225 gr. jeg krydrede dem yderligere, med salt, peber og paprika og dryppede med olie. Rodfrugterne blev vendt nogle gange mens de var i ovnen, og resultatet blev faktisk rigtig godt.
Det var hurtigt, og rigtig lækkert, og så passede det fint til os, da ingen af os vil tage på, så man er nød til at tænke sig lidt om.
Vibeke, jeg kan dufte og næsten smage hvad du viser os. Det lyder utrolig lækkert. Tak for det.
SvarSletHvor ser det lækkert ud.
SvarSletJeg kan godt li' dine opskrifter, maden ser dejlig indbydende ud, og er ikke overdænget med en masse "pynt".
Tak for rigtig mange gode opskrifter og ideer.
Hilsen Britta
Kære Annette
SvarSletJa sådan får jeg det også af og til, når jeg ser/læser om en ret.
Hamborgryggen var bare perfekt da det var en der var behandlet på den gammelsdags facon, og hverken lignede eller smagte af plastik.
Knus
Vibeke
Kære Britta
SvarSletVelkommen, - og tak for roserne.
Jeg laver som regel mad uden, at man skal fare hele byen rundt, for at finde indgredienserne, og så enkelt som muligt.
Knus
Vibeke
Det lyder rigtig dejligt at man kan købe dybfrosne rodfrugter - det vidste jeg ikke. Så er det en hel del nemmere at snige de sunde rodfrugter ind i madlavningen på travle dage.
SvarSletKlem og ha' en dejlig dag, Vibeke :-)
Kære Vibeke.
SvarSletHvor det glæder mig at din veninde er kommet tættete på.. Og at du har en til at nyde din dejlige mad.. Heldige hende !
Kære Vibeke.
SvarSletDu har en fantastisk inspirerende blog, som jeg læser med stor fornøjelse hver dag.
Der er ikke noget så godt som madopskrifter, og du giver mig rigtig god inspiration til min daglige madlavning.
Tusind tak.
Elsker rodfrugter bagt i ovn :-)
SvarSletKære Vibeke
SvarSletJeg får pludselig en stor trang til Hamburgerryg... det er bare så skønt med al den inspiration, vi får igennem dette bloggeri. Det gør mig glad.
Knus Hanne
Kære Madame
SvarSletJa det er noget nemmere med dybfrosne rodfrugter, og er i hvert fald dejligt, når det skal gå lidt hurtigt.
Knus
Vibeke
Kære Mette Lykke
SvarSletDet er dejligt at Birthe er kommet tættere på, og det er også dejligt at lave mad til en mere en gang imellem.
Knus
Vibeke
Kære Pia
SvarSletVelkommen til!
Det glæder mig rigtig meget, at bloggen kan inspirere!
Knus
Vibeke
Kære Miri
SvarSletDet smager også bare godt, og man kan så let justere smagen, med balsamico, sirup, krydderurter alt efter ens fantasi.
Knus
Vibeke
Kære Hanne
SvarSletDenne hamburgerryg var ikke pumpet, og den smagte vidunderligt.
Af og til aå køber jeg en hjem fra Torvet.dk, for de er helt perfekte.
Knus
Vibeke