Rester skal jo også spises, og da jeg lavede et oksefarsbrød i går, så er der naturligvis rester,
Så i dag blev der skåret et par skiver af farsbrødet, og lagt et par skiver tomat over for at det ikke bliver tørt, samt et god skive Mozzarella drysset med oregano, resterne af grøntsagerne, samt kraften der havde dannet sig i fadet i går, kom i en skål, blandet med noget dybfrossen porre og sat i ovnen på 180 gr. sammen med kødfadet, og efter 20 min. er dagens middag er klar.
Fadet med restemaden.
Og her er aftenens tallerken:
Og det smagte fantastisk.
Du er god til at hitte på nye ting med resterne :-)Det lyder rigtig lækkert. I morgen vil jeg bage kartoffelboller med resten af min kartoffelmos :-)
SvarSletKære Lene
SvarSletDet lyder som en god ide.
Knus
Vibeke
Det ligner ikke reste mad..
SvarSletJeg siger som Lene, du er bare en ørn til det..
knus fra mig
Kære Mette
SvarSletTak for rosen!
Knus
Vibeke
Uhm, det ser lækkert ud, Vibeke! Du er god til at udnytte rester og bruge dem på en ny måde. Tak for dejlig inspiration!
SvarSletHa' en dejlig dag, klem!
Kære Madame
SvarSletTak skal du have!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletGod idé! Du har altid en god måde at udnytte dine rester, så det bliver en hel ny ret på dag 2.
Du har faktisk været medvirkende til at ændre min tidligere modvilje for rester.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJeg er da glad for at jeg kan påvirke dig, til at få brugt resterne, for man kan da ikke smide god mad ud:)
Knus
Vibeke