Har du store løg? Så er dette måske en ide!
Min bror sendte denne opskrift til mig, han skriver, at det smagte fantastisk, og jeg vil gerne dele den med mine læsere.
Hakket oksekød blandes med
Hakkede tomater,
Finthakket porre
Timianblade
finthakket rosmarin
Salt
peber
Blandingen proppes ned i de udhulede
STORE løg,
og sættes i ovnen cirka 30 minutter ved 190 gr. efter 15 minutter
drysses reven ost over og de bages færdig.
Man skal lige prøve mørheden af løgene med en kød nål.
Man kan eventuel forbedre med lidt hakket bacon.
Eftersnak:
Man kan lige koge løgene op i et par min, inden man udhuler og fylder løgene!
Wauw, hvor lyder det lækkert, Vibeke - det må jeg prøve! Vi spiser ofte bagte løg, men jeg har ikke prøvet at lave fyldte løg.
SvarSletKlem og god dag til dig ;)
Kære Madame
SvarSletJeg har heller ikke prøvet det, jeg kan i hvert fald ikke huske det, men det skal prøves, for hvis min bror og svigerinde siger, at det smager godt, så er jeg ikke i tvivl om, at det er rigtigt.
Knus
Vibeke
Hej Vibeke..
SvarSletFor ikke så længe sidem faldt jeg over en opskrift på fyldte rødløg med bacon og ost, måske jeg skal prøve når de kan anbefales..
Knus
Kære MissMuffin.
SvarSletJeg vil prøve, min bror skriver jo også, at han tror det forbedre dem med lidt finthakket bacon, og jeg tror det er rigtigt, for det passer perfekt sammen med de øvrige ingredienser.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet lyder meget spændende og jeg er ikke i tvivl om, at det smager lækkert. For tiden går jeg og drømmer om løgtærte, men der er lige det der med skrunken
Knus
Manna
Kære Manna
SvarSletJeg har også gået og fantaseret om løgsuppe og løgtærte, så det varer nok ikke længe før, at det står på menuen.
Det må være efteråret der får de lyster frem:)
Knus
Vibeke
Ikke dårligt ! Elsker den sødme løg får , når de er tilberedt :-)
SvarSletKære Miri
SvarSletJamen så er det jo bare at få det prøvet af:
Knus
Vibeke
Hej Vibeke
SvarSletEfter at have set dine løg skal jeg helt sikkert til min grøntsagspusher i morgen og have fat i nogle store løg, jeg har lige været ved slagteren i dag og handle kød, så det er kun løgene der mangler, de skal alligevel have en vis størrelse :)
Knus
Tak for en god opskrift.
SvarSletVi har masser af gode store Gyldensteen løg, og vi elsker retter med løg
God idé! Jeg har kun pønset på at lave mindre indbagte løg, men disse 'basser' vil da være super at smække på bordet :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletJa min bror skrev at de smagte rigtig godt, så du kan roligt gå i gang med dem.
Knus
Vibeke