Et stykke kogt, eller stegt hvid fisk plukkes i stykker
et lille stykke agurk skæres i pinde
en tomat skæres i tynde både
Forårsløg, eller et stykke porre, skæres i millimeter tynde skiver
2 champignon skæres i tynde skiver
noget frisk oregano skæres fint
Det hele samles i en skål hvor der er
1 spsk. mayomaise
½ spsk. tomatketshup
1 stor spsk græsk yoghurt
Salt
peber
lidt citron saft
Bland alt sammen
Har du et granatæble, så vil et par spsk. kerner være lækkert i salaten.
Server på ristet brød med salatblade.
Hvor ser det bare smukt ud, jeg skal helt sikkert prøve din opskrift, vi spiser meget fisk og jeg står tit med en rest af et eller andet.
SvarSletDet er en skam at det ikke lige er nu jeg har den rest liggende, for min mave kunne godt klare sådan et stykke :)
Knus
Kære Vibeke
SvarSletNamme-nam, det ser rigtig godt ud og smager garanteret himmelsk.
Min aftensmad er ristet Ciabatta med overraskelse, da kødet er taget for sent ud af fryseren. Det står i en lille box med label, hvorpå står til ciabatta.
Fiskesalat får jeg da helt lyst til, så det skrives lige ned i køkkenbogen med madforslag.
En god søndag aften til dig
Knus
Manna
Kære Pernille
SvarSletMan skal jo have brugt de rester, og så komponerede jeg lige denne salat, den ser både lækker ud og smager rigtig godt.
Knus
Vibeke
Kære Manna
SvarSletJa det bliver jo spændende, det må være det, man kalder spændende ciabatta.
God ide ot gemme opskriften på fiskesalat, jeg syntes det er ofte man står med en rest.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletSikken lækker salat - og god idé med granatæblekernerne. Virkeligt delikat ser det ud.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa de kerner gjorde det lidt ved salaten.
Knus
Vibeke