15. november 2009
Fyldt flute, salat, oksekød m.m.
En flute som skal en tur i ovnen så den bliver lækker sprød.
Et stykke mørt oksekød, en steak el lign. skæres i flade skiver, (ligesom når man skærer gravet laks) de skal lige krydres med salt og peber og ristes meget hurtig på en stegepande, læg dem op i en skål.
Derudover skæres
lidt salat
1 løg i ringe
tomat i skiver
Agurk i skiver eller små bjælker
Dressing
2 spsk. græsk yoghurt
2 tsk. Ketchup
salt, peber, chili, peber og en anelse citronsaft
Det hele røres sammen
Jeg arrangerede det hele på en stor tallerken, delte fluten flækkede den og så blev der bare fyldt på:)
Det var bare så godt, og lige hvad jeg havde lyst til i dag, og det selv om jeg ikke engang drak to glas vin i går! Så det var ikke "dagen derpå" mad!
Uhm, det ser så lækkert ud, Vibeke.
SvarSletOg den restaurant ved Flensburg lyder som et rigtig dejligt sted.
Jeg læste lidt tilbage. og jeg synes, du er rigtig dygtig til smykker også.
Kære Betty
SvarSletTak skal du have.
Knus
Vibeke
GAB- så kan man også spise sandwich- det ser fantastisk lækkert ud. MUMS
SvarSletKære Karin
SvarSletJa det ser "højt" ud, men et godt "klem", og så er det klaret, og den var meget nem at spise, da kødet var skåret!
Det var bare så skønt, og lige det jeg havde lyst til.
Knus
Vibeke
Uhm, ser lækkert ud. Skulle også til at sige "hold da op et ordentlig gab der skal til". ;-) Mums! Hav en god dag. ;)
SvarSletKære Frk. Bibo
SvarSletJa det ser voldsomt ud, men et "kærligt" klem, så passer det!
Knus
Vibeke
Uhm, det ser vel nok dejligt ud, Vibeke! Og så er det vist noget, der kan laves, hvis man har travlt - det kan jeg jo godt lide til hverdag.
SvarSletHa' en rigtig god dag!
Kære Madame, det er i stedet for at sende bud efter en Pizza:)
SvarSletKnus
vibeke