1 andebryst krydres med
salt og
peber og steges først på skindsiden i ca. 8 -10 min. og 5 min. på kødside, og hviler i 10 min. og skæres i skiver
Salat1 Avocado i skiver, dryppes med lidt citronsaft
halverede sherrytomater
basilikum hakket
Hjertesalat i strimler
Arranger ovenstående på tallerkenen
Dressing1 tsk. dijonsennep
½ spsk. blommeeddike
½ spsk. olie
1 tsk. blommesirup
salt, peber
Rystes eller røres godt sammen og hældes over salat
Dertil flute.
Det ser rigtig lækkert ud. Har aldrig hørt om hverken blommeeddike eller sirup! God weekend! KNUS
SvarSletKære Tina
SvarSletNu ved jeg ikke hvor ofte du er i Danmark, eller får besøg fra Danmark, men det er muligt at få fat på via dette link:
http://www.meyersmadhus.dk/da/webshop/kolonialvarer.html
Det var lige så lækkert, som det ser ud.
Knus
Vibeke
Det ser lækkert ud ! Yngstedatter elsker avocado og and- så denne må vist prøves :-)
SvarSletKære Miri
SvarSletDet smager bare rigtig godt, så jeg forstår din datter.
Knus
Vibeke
Uhm, det ser vel nok lækker ud, Vibeke!
SvarSletJeg kom til at tænke på dine problemer med at skrive i mit kommentarfelt. Prøv evt. at skrive teksten i et andet program, kopier og sæt så ind. Jeg er næsten 100 procent sikker på, at det virker.
Klem og ha' en rigtig dejlig mandag!
Kære Madame
SvarSletJeg får en helt tom kommentarbox frem, dvs. der står Madames huskeblog, i venstre hjørne, og intet andet, så der er intet skrivefelt eller noget andet.
Maden var skøn!
Knus
Vibeke
Jeg får også først en blank side - men vent et lille stykke tid, mens siden downloades ...
SvarSletKære Madame
SvarSletDet har jeg skam prøvet, men der står, at download er udført, men som sagt står der kun Madames huskeblog.
Måske er det noget med Java, det vil jeg se om jeg kan finde ud af!
Knus
Vibeke
Det kan være jeg skal få de næste gæster der kommer herned fra DK til at tage med! Tak for tippet. Der ligger en velfortjent award til dig på min blog. KNUS
SvarSletKære Tina
SvarSletJa det er da en ide, når du får gæster fra Danmark.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletJeg har godt nok spist ... men for søren, jeg bliver nærmest sulten igen af at se på den tallerken.
Andebrystet ser skønt ud og jeg elsker simpelthen avocado.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet var også rigtig godt.
Jeg er glad for andebryst, det fylder de ikke med en masse mærkeligt og kalder naturel marineret.
Knus
Vibeke