1 løg, halveret og i skiver og
1 fed hvidløg finthakket steges klare i
olie tilsæt
150 gr. mørt oksekød, skåret i små stykker, krydr med
salt
peber
chili
paprika, tilsæt
en dåse hakkede tomater og
1 spsk tomatpure, tilsæt
½ l. oksefond, kog op. Derefter tilsættes
1 gulerod i meget tynde skiver, og
1 porre i skiver
3 dl. forkogte kikærter,
1 tsk. Timian, og noget tørret basilikum, kog igennem, - tilsæt
2 dl. pasta i små stykker, kog fem i min. eller indtil pastaen er mør.
Smag til med ovennævnte krydderier
Øs op og drys lidt reven mozzarella over
Hvis suppen bliver for tyk, kan den naturligvis fortyndes med vand.
Altså... jeg kunne godt tænke mig sådan en mad ud af huset ordning fra dine kødgryder !!!!
SvarSletHåber jeg snart kan stå oprejst længe nok til at lave mad !!!
hihihi
Hyggehygge og rigtig god fredag
Marianne
Kære Marianne
SvarSletJeg håber da, at du snart kan komme i gang ved kødgryderne, nu har influenzaen varet længe nok, vil jeg mene.
Jeg håber du kommer på benene i løbet af weekenden, god bedring!
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletTak for at minde mig om den type suppe. Jeg lavede for 10-15 år siden ofte en tyrkisk suppe a la din ... bare med nogle djævelsk stærke små chilier i.
Dejlig vintermad.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet var der også kommet i min, hvis jeg havde haft nogen hjemme, men jeg tyede til tørrede.
Det var bare godt, og portionen er nok til 2 pers, opdagede jeg.
Knus
Vibeke