27. marts 2010

Laks og grøntsagsragout.

Dette er ikke ligefrem en opskrift, men en hurtig løsning, da jeg efter et par dage, hvor jeg bare ikke har haft det godt, (det er ikke gigten, der skaber sig) trængte jeg til at spise andet end ”tør” Ciabatta.

Jeg bestemte mig til, at stegt laks ville være sagen, en ragout af champignon, rød peber, tomat og spinat, krydret med masser af citron, salt, peber og basilikum, lige vædet med en anelse fløde.
Dertil en kogt, ristet kartoffel i både.
Det smagte dejligt!

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    For en dag, hvor du egentligt ikke er på toppen, så ser den tallerken da helt vild ud. Lækkert, lækkert mad.
    Jeg håber, at du er på vej op. Godt nok træls for dig, at du har det dårligt for tiden.
    Knus og tanker
    Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Ja det var dagen før, at det var helt galt, og i går aftes tvang jeg mig selv til, at få lavet noget fornuftigt, da det eneste jeg havde spist var ciabatta, hvor jeg bare brækkede stykker af, når jeg følte mig sulten, det var det eneste jeg kunne holde nede.
    Laksen var bare skøn, og jeg trængte til noget ordentlig mad.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Jeg håber, du har det godt nu igen, Vibeke - men den ret ser da skøn ud for en fiskespiser som dig. Mit fisketraume gør desværre, at du ikke kan lokke mig til at spise laks.

    Klem og rigtig god søndag!

    SvarSlet
  4. Kære Madame
    Det går lidt bedre, jeg har mistanke til, at det er noget af min medicin der er synderen, men det vil jeg snakke med min læge om i morgen.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!