I dag blev det til
en krebinet krydret med
provence krydderier, samt
salt,
peber,
paprika, stegt 6-7 min. på hver side, da den var rimelig stor, dertil fik jeg en salat,
med
tomat,
agurk,
løg,
limevendte avocado og
salat,
dressingen bestod af
olie og
granatæblebalcamico,
salt,
peber.
Ud over ovenstående fik jeg også nogle kogte kartofler, som lige blev ristet sammen med lidt basilikum.
Det smagte dejligt!
Ganske dejlig aftensmad :-)
SvarSletOg nu kan jeg ikke nære mig, selvom jeg ved, at den diskussion nærmest er religiøs i madkredse - laver du altid krebinetter, eller laver du også en variant, der hedder karbonader? Og har du nogen holdning til den diskussion?
Kære Piskeris
SvarSletJeg kalder dem alle krebinetter, for jeg gider ikke spekulere på hvad der er hvad, jeg har det stående på skrift et eller andet sted.
Jeg panerer ikke mine krebinetter, uanset om de er ovale eller runde, da panering kun er en fedtsluger, og vil man absolut have "brød", så kan man jo spise det til maden:)
Knus
Vibeke
Uhm, det ser rigtig dejligt ud - enkelt og lækkert! Til Piskerisets spørgsmål: Jeg har altid hørt, at man på Fyn kalder en krebinet for en karbonade - at det skulle være det samme.
SvarSletHa' en god dag, Vibeke, klem :-)
Hej Vibeke.
SvarSletJeg opdagede lige din blog igår.
Og jeg tænkte "Yes!"
Hvor ser det hele bare lækkert ud, og hvor skal jeg bare stjæle og hente inspiration her hos dig hi hi:o)
Jeg eeeelsker at lave mad - mest når jeg ikke SKAL, men nogen gange når man står der kl.16 med 3 børn der er sultne osv. så går der altså en klap ned!
Så det er bare dejligt at kunne smutte forbi dig og se med!
Forresten så har jeg altid troet at forskellen på karbonader og krebinetter var: vendt i mel eller vendt i rasp. Ved faktisk ikke hvad der skulle være hvad?
Jeg synes det smager bedst med mel og krydderier;o)
Kære Madame
SvarSletJa netop, der er så mange forklaringer på hvad der er hvad, så det er en umulighed, at blive enig om, hvad der er hvad, der er noget på skrift i en af mine bøger, men jeg glemmer det altid, så de hedder stort set altid krebinetter hos mig.
Knus
Vibeke
Kære Gry
SvarSletVelkommen til!
Jeg er glad for at du kan bruge min blog.
Det er sin sag, at "finde på" hver dag, når der er børn, der også vil have opmærksomhed.
Det med om de er vendt i mel eller rasp, har jeg ikke hørt før- men, at bruge mel, for at holde saften i krebinetten, kan godt være en god ide.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletKød og salat - ikke en dårlig kombination. Og nu er der rigtig sæson for den slags mad i de næste mange måneder.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJeg har bare haft lyst til salat de sidste 14 dage, og jeg er jo sådan indrettet, at så skal jeg bare have salat..
Jeg er ellers ikke den største salat spiser, men lige nu, så står den på salat:)
Knus
Vibeke