6. juli 2010
Kyllingekrebinet med champignon i flødesauce
I dag ville jeg have et eller andet med kartofler og sauce, for efter de varme dage, hvor man næsten ikke kunne spise andet end agurker, tomater og melon, så trængte jeg til noget med kød, sauce og kartofler
Retten kræver sådan set, ingen opskrift, men jeg noterer lige hvad jeg gjorde, at der jeg formede nogle bøffer af hakket kyllingekød, og de blev krydret med salt, peber, chiliflager og ristet i lidt olie.
Nogle champignon blev rengjort, skåret i skiver og smidt i panden til krebinetterne, krydr champignon med paprika, salt og peber, når det hele har fået noget farve, presses saften af en lime ud over det hele, og en god sjat fløde tilsættes, lad det stå og simre på svagt blus i ca. 20 min. vend lige krebinetterne en gang undervejs:
Server med kartofler!
Mmmm... comfort food :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDet var nødvendigt efterhånden, alt det kolde mad skabte et savn.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletÅh, mums - det er bare lige hvad jeg har lyst til efter alt den festivalmad :-D
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa det kan jeg forestille mig!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletSer rigtigt godt ud.
Og tusind tak - i dag fik jeg hentet pakken på posthuset. Glæder mig til at bruge dem til en fin dessert eller en lækker forret.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJeg håber du kan bruge dem, de kan jo bruges til mange ting, også til noget kompotlignende tilbehør til en hovedret foreks.
Knus
Vibeke
Kyllingekrebinetter, hvor lyder det fantastisk godt, det har jeg aldrig prøvet at lave. Men når jeg ser dine billeder, så skal det i hvert fald prøves inden længe.
SvarSletEn rigtig god aften til dig.
Knus
Kære Annette
SvarSletJeg er blevet lidt vild med hakket kyllingekød, og er endnu ikke blevet skuffet.
Knus
Vibeke