2 dl hvidvin
1 stk skalotteløg
2 stk squash
2 stk tomater
olie
salt og peber
2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
1 dl fløde
0,5 bundt basilikum
olie
salt og peber
2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning)
1 dl fløde
0,5 bundt basilikum
I en stor pande, lægges en tallerken, med
bunden opad. Skær fileten i portionsstykker og placer dem oven på tallerkenen.
Hæld hvidvin i bunden, læg låg på gryden og damp portionsstykkerne i ca. 5 min.
indtil kødet er mælkehvidt. Lige inden servering fjernes skindet og der krydres
med lidt salt.
Sauce: Tag torsken op af gryden og lad den hvile indpakket. Tilsæt fiskefond og fløde og lad det reducere til det halve. Smag til med salt og peber.
Bund: Skær squash og et lille løg i fine tern. Fjern kernerne fra tomaterne og skær kødet i strimler. Det hele svitses i lidt olie i ca. 2 min. Tilsæt til sidst friske basilikumblade og smag til med salt og peber.
Serveres med nye kartofler.
Sauce: Tag torsken op af gryden og lad den hvile indpakket. Tilsæt fiskefond og fløde og lad det reducere til det halve. Smag til med salt og peber.
Bund: Skær squash og et lille løg i fine tern. Fjern kernerne fra tomaterne og skær kødet i strimler. Det hele svitses i lidt olie i ca. 2 min. Tilsæt til sidst friske basilikumblade og smag til med salt og peber.
Serveres med nye kartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!