4 koteletter uden ben
4 spsk. kokosmel
4 spsk. finthakkede hasselnøddeflager
75 g smør til stegning
Rødvins-krydderurtesmør
250 g blødt smør
¼ bdt persille
¼ bdt purløg
1 tsk. tomatpuré
1 dl rødvin
1 tsk. Dijon sennep
Saften af en citron
Salt og peber
Krydderurter,
tomatpuré, salt og peber røres i det bløde smør. Kog rødvinen ind til ca. ¹/3
og køl det ned. Rør rødvinen i smørret sammen med sennep og citron til det har
en ensartet rødlig farve. Smørret lægges på et stykke husholdningsfilm som en
pølse. Rul filmen omkring og træk smørret gennem filmen. Læg smørpølsen i
køleskabet i mindst 2 timer. Kryddersmørret skæres i skiver inden serveringen.
Koteletterne vendes i en blanding af hasselnøddeflager, kokosmel og salt og
peber. De steges på panden i ca. 4 minutter på hver side og hviler derefter i
ca. 2 minutter.
Serveres med et godt hjemmebagt brød, evt. en god salat, samt et glas kølig rosévin eller en
god kold øl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!