4 pers.
150 g tørrede hvide bønner
Urter fx løg, bladselleri og salvie
1 rødløg i tern (100 g)
2 stilke bladselleri i tern (100 g)
2 spsk. olivenolie
1 gulerod i tern (100 g)
1 spsk. tomatpuré
2 kviste timian
1 1/2 l hønsebouillon
1 stykke bacon på 100 g
400 g savoykål, sølvbede eller grønkål i grove stykker
4 skiver daggammelt italiensk brød
Urter fx løg, bladselleri og salvie
1 rødløg i tern (100 g)
2 stilke bladselleri i tern (100 g)
2 spsk. olivenolie
1 gulerod i tern (100 g)
1 spsk. tomatpuré
2 kviste timian
1 1/2 l hønsebouillon
1 stykke bacon på 100 g
400 g savoykål, sølvbede eller grønkål i grove stykker
4 skiver daggammelt italiensk brød
Sauter løg og bladselleri i olivenolie i en stor gryde til løgene er klare. Tilsæt gulerod, tomatpuré, timian, bouillon og det hele stykke bacon. Bring suppen i kog og kog sagte i 20 min. Tilsæt kål og bønner (uden kogevandet) og bring suppen i kog igen og kog endnu 20 min. Del evt. brødskiverne i mindre stykker og kom dem i suppen og lad dem koge med i 5 min. Fjern det hele stykke bacon.
Smag til med salt og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!