600 -700 g rødspættefileter
2 spsk. mel
lidt smør
1 spsk. olivenolie
150 g bacon
1 bdt. timian
32 perleløg
2 dl ærter
150 g smør
citronsaft
1 hovedsalat
2 spsk. mel
lidt smør
1 spsk. olivenolie
150 g bacon
1 bdt. timian
32 perleløg
2 dl ærter
150 g smør
citronsaft
1 hovedsalat
Skær bacon i små stykker og brun dem i en sauterpande med timian ved. Blancher perleløgene og ærterne og kom dem derefter ned i sauterpanden sammen med smørret. Lad smørret smelte og smag saucen til med citronsaft. Snit hovedsalaten fint og vend den i saucen til sidst.
Anret fileterne med ærter, bacon, perleløg og saucen over.
Servér med pillede kartofler
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!