19. juni 2009
Krebinet med champignon,løg og tomat i fløde.
I dag stod den på en krebinet med champignon,løg og tomat i fløde, samt halve bagte kartofler.
Kartofler halveres krydres med salt, peber, oregano og dryppes med olie, sættes i ovnen på 200 gr.
En ½ time senere.
Krebinetten blev krydret og ristet på begge sider, der blev tilsat champignon, løgringe og en tomat skåret i stykkker, det hele ristes på en pande, krydres med salt, peber, paprika og saften af 1 citron alt lægges op på et fad og panden koges af med en lille sjat vand, og ½ dl. fløde, som så hældes ved krebinetten, det hele sættes i ovnen i ca 10 min.
Så skulle det hele være færdig og det arrangeres på en tallerken.
Hurtigt og lækkert
Velbekomme!
Uhm, her sidder jeg klokken 7.30 om morgenen og kunne spise sådan en ret. Det er en lækker klassiker, jeg helt havde glemt.
SvarSletHa' en god lørdag, klem!
Det ser rigtigt dejligt ud Vibeke, en gammel ret i nye klæder, jeg har ihvertfald aldrig smagt denne kombination, nu laver jeg aldrig krebinetter selv, så jeg har ikke fået det siden jeg var barn, og der var det med stuvede grønærter og gulerødder.
SvarSletKan du have en dejlig dag
Knus
Det var da godt nok tidligt at tænke på at spise en krebinet, ved den tid sover jeg.
SvarSletJa det er en klassiker, med nyt tilbehør.
God weekend Madame!
Kære Pernille
SvarSletTak lige måde.
Knus
Vibeke