17. marts 2010

Dessert med Mascarpone og Crème de Framboise (Hindbærlikør)

Lavet i 2 portions ramekiner
3 digestive kiks
150 g Mascarpone
40-50 gr. flormelis (efter smag)
2 spsk. Crème de Framboise (Hindbærlikør)
hindbær
Knus og fordel kiksene i to ramekiner
I en skål piskes Mascarpone glat derefter tilsættes flormelis efter smag. Tilsæt under omrøring Crème de Framboise. Vend en håndfuld knuste hindbær i oste blandingen.

Hæld blandingen i de to ramekiner, 3 timer før servering, og stilles kold
Crème de Framboise kan købes her, man kan købe fra 100 ml. og op efter.
Dette er desserten til en almindelig tre retters menu som bestod af
Avocado med rejer
Farseret kyllingebryst med parmaskinke og pasta i flødestuvet spinat, og
Dessert med Mascarpone og Crème de Framboise (Hindbærlikør)

4 kommentarer:

  1. Uhm, den lyder og ser rigtig lækker ud:)

    SvarSlet
  2. Kære MissMuffin
    Det smagte bare skønt, det er en ide jeg fik, fordi jeg havde Mascarpone hjemme, samt Crème de Framboise.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Øjjj, det ser godt nok skønt ud. Jeg har været ved at få grå hår i dag, hvor jeg skulle finde på noget dessert. Så skulle have kigget her noget før.
    Det må blive en anden gang, men det skal prøves!
    Knus Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Det var bare så godt, min veninde snakkede om den endnu i dag.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!