I aften fik jeg en skøn forret med stenbiderrogn som du kan se her og min hovedret blev denne ret med frisk Slethvar og laks.
Pr. person
5-6 små asparges kartofler koges
1 slethvarfilet
1 stykke laks ca. 2½ cm. bredt uden skind lægges på slethvarfileten, sammen med
2 små friske kviste fransk estragon, krydres med
salt og
peber, det hele rulles sammen og holdes sammen med en tandstik
Fiskerullen lægges på
to skiver citron, i et lille ovnfast fad sammen med
1 tomat i tern og
1 dl. hvidvin samt
et nip safran
salt og peber, oven på rullen lægges
1 skive citron og
et par klatter smør, sættes i ovnen på 180 gr. i ca. 15 min. men pas på, det skal ikke være overbagt!
Derefter hældes væsken op i en gryde, sammen med nogle af tomatternene, de pynter i saucen.
et par asparges ( jeg bruger nogle dybfrosne) i passende stykker kommes i gryden sammen med de pillede kogte kartofler, og koges igennem, kartoflerne tages op, og saucen samles med en klat smør.
Arranger og server
Det ser lækkert ud Vibeke. Kan mærke at appetitten er ved at komme tilbage, den har været væk et par dage.
SvarSletKære Lene
SvarSletDet var bare så lækkert.
ja, jeg læste på din blog, at du havde været ude i en "ufrivillig slankekur" godt du har det bedre.
Knus
Vibeke
Skøn forårs mad, du har tryllet frem kære Vibeke..
SvarSletKære Mette
SvarSletDet var bare skønt, og ja - forårsagtig!
Knus
Vibeke
Uh, det ser spændende og meget lækkert ud! Hvor meget smag synes du, at safran giver? Jeg har en lille portion liggende og har flere gange tænkt på at prøve det i retter, men jeg har en fordom om, at det er et lidt overvurderet krydderi.
SvarSletKære Piskeris
SvarSletSafran giver et touch af smag, ikke vildt, men perfekt i forbindelse med fisk, det gir en flot farve og gurkemeje kan ikke erstatte safran, men det er min mening.
I går til min fiskeret gav det saucen en skøn elegant smag.
Jeg har altid safran i huset, og man skal virkelig ikke bruge meget ad gangen, bruger man for meget, bliver smager bitter, en lille æske med ca. 1 gr. har jeg til flere måneder, jeg bruger det i forbindelse med fisk, ris osv.
Knus
Vibeke
Hvor ser det lækkert ud! Bliver altid rigtig sulten når jeg er forbi din blog ;-) KNUS♥
SvarSletKære Tina
SvarSletJeg elsker god fisk, og i denne uge havde jeg fået nogle dejlige fisk hjem, og så skulle pokker da have, at man ikke fik noget godt ud af dem, det blev bare så lækkert.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet der ser bare super, super lækkert ud.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet var bare så lækkert!
Knus
Vibeke