En gang imellem skal køleskabet ryddes, og i mit var der kogte kartofler, champignon der skulle bruges og små tomater, samt en svinekotelet.
Koteletten blev stegt.
Kartoflerne blev ristet ret godt i olivenolie, inden champignon blev tilsat og de sidste 5 min. kom de små tomater også på panden sammen med koteletten der lige blev varmet igennem
Af krydderier blev brugt salt, peber, paprika og chili, og lige før at det hele var færdig, røg der lige en lille klat smør på panden.
Det kan man da godt kalde luksusbiks:)
Kære Vibeke
SvarSletJa, det kan man bestemt godt kalde luksusbiks :-) Kunne godt lige spise sådan en omgang lige nu.
Knus
Kære Malou
SvarSletJa det kunne jeg også, - altså spise sådan en portion:)
Knus
Vibeke
Lækkert.
SvarSletVi fik også koteletter med "fryse-opryd" forleden - kartoffelbåde, haricot vert, peberfrugtstrimler i ovn med olivenolie og krydderier - og hvor er det ofte at disse "opryd" smager allerbedst.
Knus fra Marianne
Kære Marianne Sa
SvarSletJa det har du ret i, køle og fryse oprydning er ikke det værste, tværtimod!
Knus
Vibeke