15. maj 2012

Benløse fugle


600 g skært kalvekød
125 g kødfars
spæk
salt
peber
nellike
mel
smør eller margarine
2 revne løg
suppe eller vand
kinesisk soya
maizena til jævning

Kødet skæres i ret tynde skiver og bankes let.
Der smøres et tyndt lag fars på hvert stykke kød og langs midten lægges en strimmel spæk, der er dyppet i salt, peber og nellike.
Kødet barderes med tynde spækskiver (Kødet barderes, dvs. ombindes med tynde spækskiver.)
De revne løg brunes let i smør og rullerne lægges her i og brunes. Der spædes så meget suppe ved, at rullerne netop er dækkede. De steges under låg ved svag varme i ca. 1 time, til kødet er mørt.
Snorene fjernes og de benløse fugle anrettes i et fad. Skyen jævnes med maizena udrørt i lidt koldt vand og hældes over retten. Der serveres kogte kartofler til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!