600 g skært kalvekød
125 g kødfars
spæk
salt
peber
nellike
mel
smør eller margarine
2 revne løg
suppe eller vand
kinesisk soya
maizena til jævning
125 g kødfars
spæk
salt
peber
nellike
mel
smør eller margarine
2 revne løg
suppe eller vand
kinesisk soya
maizena til jævning
Kødet skæres i ret tynde skiver og bankes let.
Der smøres et tyndt lag fars på hvert stykke kød og langs midten lægges en strimmel spæk, der er dyppet i salt, peber og nellike.
Kødet barderes med tynde spækskiver (Kødet barderes, dvs. ombindes med tynde spækskiver.)
De revne løg brunes let i smør og rullerne lægges her i og brunes. Der spædes så meget suppe ved, at rullerne netop er dækkede. De steges under låg ved svag varme i ca. 1 time, til kødet er mørt.
Snorene fjernes og de benløse fugle anrettes i et fad. Skyen jævnes med maizena udrørt i lidt koldt vand og hældes over retten. Der serveres kogte kartofler til.
Der smøres et tyndt lag fars på hvert stykke kød og langs midten lægges en strimmel spæk, der er dyppet i salt, peber og nellike.
Kødet barderes med tynde spækskiver (Kødet barderes, dvs. ombindes med tynde spækskiver.)
De revne løg brunes let i smør og rullerne lægges her i og brunes. Der spædes så meget suppe ved, at rullerne netop er dækkede. De steges under låg ved svag varme i ca. 1 time, til kødet er mørt.
Snorene fjernes og de benløse fugle anrettes i et fad. Skyen jævnes med maizena udrørt i lidt koldt vand og hældes over retten. Der serveres kogte kartofler til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!