Dej:
1 dl vand
30 gr. gær
sukker,
salt
mel 125 gr. ca der passer til vandmængden.
mel 125 gr. ca der passer til vandmængden.
Hviler i ca. 45 minutter og gennem æltes,
rulles direkte ud på pladen – som er smurt med olie
rulles direkte ud på pladen – som er smurt med olie
(den skal blive super tynd – det er vigtigt)
Fyld:
150 gr. Quark krydres med
salt og
peber
og røres lind med tilsætning af lidt fløde, og smøres på bunden
2 løg i tynde skiver ca. 150 gram ringe som bliver vendt på panden med lidt smør, skal afkøles inden de bruges, når de er afkølet fordeles de oven quark blandingen.
og røres lind med tilsætning af lidt fløde, og smøres på bunden
2 løg i tynde skiver ca. 150 gram ringe som bliver vendt på panden med lidt smør, skal afkøles inden de bruges, når de er afkølet fordeles de oven quark blandingen.
Bacon tern ca. 120 gram drysses direkte
på.
Den skulle kun have 12 minutter ved 215
grader varmluft