der er nok til to skiver brød
½ bæger græsk yoghurt 10 % ca. 100gr. blandes med
½ fed hvidløg hakket
1 spsk. hakket fransk estragon
salt, peber og saft af ½ lime
1 stk. stegt kyllingebryst rives eller skæres i passende stykker
10 cm. blegselleri i tynde skiver
5 cm. agurk i tynde pinde
1-2 forårsløg i tynde skiver
5-6 sherrytomater i både
2 -3 champignon i meget tynde skiver
rist franskbrød, læg salatblad på og læg kyllingesalaten på.
Rist nogle skiver lufttørret skinke i lidt olie på en pande, og brug dem som pynt
Kære Vibeke
SvarSletDer har slet ikke været tid til at kigge rundt i blog-land i denne uge, men nu skal det være.
Lækker kyllingsalat - sjovt, jeg lavede også kyllingsalat til frokost i dag. Lyder lækkert med græsk yoghurt. Det bliver sikkert lidt mere friskt end med cremefraiche.
Knus fra Hanne
Det ser bare så dejligt ud, Vibeke, det er længe siden jeg har lavet kyllingesalat - men det får jeg lyst til nu igen.
SvarSletGod søndag til dig, klem!
Kære Hanne
SvarSletDet smagte bare dejligt.
Knus
Vibeke
Kære Madame.
SvarSletDen her er dejlig frisk, og kan bestemt anbefales.
Knus
Vibeke
Deilig sommermat! Takk for "smaken".
SvarSletVelbekomme Randi
SvarSletGod Pinse!
Knus
Vibeke
Hei, her er jeg igjen! Har en gave til deg på bloggen min...
SvarSletTak skal du have Randi!
SvarSletKnus
Vibeke