21. marts 2010

500 indlæg og en opdatering!

I går lavede jeg mit indlæg nr. 500, det syntes jeg er ret fantastisk!
Bloggen startede d.26. jan. 2009 og på nuværende tidspunkt har jeg over 600 "besøg" hver dag.
Bloggen er først og fremmest en madblog, men af og til, sniger der også noget privat med ind i et indlæg, og jeg får altid en dejlig respons på disse indlæg, jeg ved godt, at det ikke er så ofte, at der kommer private ting med, men det er simpelthen fordi, at mange gange, når jeg har lyst til at skrive noget privat, så bliver det til en gang beklagelser over smerter og andre ting, som ikke kan ændres, så de indlæg, bliver for det meste, simpelthen kasseret, - af og til smutter der dog et indlæg om min gigt ud, og det er også i orden, men som jeg ser det, så er mad - glæde, og der vil jeg naturligvis helst holde bloggen.
Men ok, en lille opdatering om gigten vil jeg godt lige give, den er nemlig ret sej i øjeblikket, jeg er glad for, at den nye læge på Gråsten Gigthospital er oppe på mærkerne, d. 15. var jeg hos min læge i lægehuset for få taget blodprøver, og i fredags havde jeg lægen fra Gråsten i telefonen, (han havde fået resultaterne af blodprøverne,) som ville fortælle, at min gigt var ret aktiv i øjeblikket, og at mit levertal var højt, hvad det kommer af, ved vi ikke, men det er ikke første gang, at levertallet er højt, vi plejer at få styr på det, men dette bekræfter mig i, at jeg havde den rigtige fornemmelse, da jeg mødte denne læge, jeg følte mig tryg, og det kan jeg vist også godt være!
Dette er et modelfoto af gigtfingre, det ligner meget godt, bortset fra, at mine fingre også er "væltet" over til lillefingersiden!
Det var lige en lille opdatering!

14 kommentarer:

 1. Anonym6:17 PM

  Tillykke med jubilæet - også med de mange daglige, velfortjente besøg ;-)

  SvarSlet
 2. Kære Vibeke

  500 indlæg - det er godt nok mange. Jeg er imponeret over, at du på trods af din sygdom, næsten dagligt får lavet noget skøn mad.

  Jeg tager virkelig hatten af for din indstilling til, at mad skal være lækkert, se indbydende ud og være varieret også selv om, man bor alene.
  Tak for en dejlig, dejlig blog.
  Jeg håber for dig, at du og din læge får styr på medicinen, så du snart kan få dig en god periode.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 3. Også tillykke her fra med de 500 indlæg med dejlig mad.

  Hvor må de være en svær og smertefuld sygedom, godt at du har tillid til din læge.

  SvarSlet
 4. Kære Anjoe
  Tak skal du have!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Kære Hanne
  Tusind tak for roserne!
  Jeg håber sørme også, at den gigt snart kommer under kontrol.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Kære Lene
  Tak skal du have!
  Jeg er meget glad for den nye læge, han har "bevæget" sig mere, på den måned jeg har haft ham, end den tidligere læge gjorde på et år.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med de første 500 indlæg :)

  Det er godt at høre, at du har fået en god læge der er opmærksom på din gigt. Håber I snart får gigten i ro. Knus Anette

  SvarSlet
 8. Kære Anette
  Tak skal du have!
  Ja han gør hvad han kan for, at få ro på den gigt.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Imponerende at du har haft tid og kræfter til så mange super inspirerende og lækre indlæg. Stort tillykke med jubilæet.
  Træls at gigten er så hård ved dig, men jeg håber at lægerne på Gråsten kan afhjælpe og lindre gener og smerter for dig.
  Kh Inge

  SvarSlet
 10. Kære Inge
  Tak skal du have!
  Ja jeg blev da også noget forbavset, da jeg så at de 500 indlæg var nået, men det er de.
  Leddegigten er min tro følgesvend, og den er barsk.
  Jeg håber, at vi får lidt bedre styr på den, lægen i Gråsten, gør hvad han kan!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 11. Ja.. 500 indlæg er mange !!! Og så indholder de jo alle sammen rigtig dejlig mad !!!

  Læser alle dine indlæg, men får ikke sagt pip på dem alle !

  Øv med gigten, kender flere der har det slemt med det lige nu... Mon vejret spiller ind ???

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 12. Kære Marianne
  Ja det er mange:)
  Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvornår gigten er værst, nogle gange skaber den sig midt om sommeren, selv om der er dejlig varmt, men jeg tror, at vejret spiller en rolle, måske luftfugtighed, - eller sådan noget!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Jeg er også imponeret over, at du, på trods af den dumme gigt, gider lave al den gode mad, når du for det meste kun laver den til dig selv.
  Du har ærligt fortjent alle dine mange læsere.

  SvarSlet
 14. Kære Ellen
  Tak skal du have!
  At jeg laver maden, mener jeg simpelthen er en nødvendighed, ellers går det da helt galt, og det giver min læge mig fuldstændig ret i!
  Min læge siger, i forbindelse med, at jeg brokkede mig over den forbandede træthed som gigtpatienter ofte plages med, at Gigtsanatorier blev åbnet i sin tid fordi, at folk ikke fik lavet mad, netop på grund af denne træthed, og simpelthen kom på sanatorier for at få kræfter igen, altså ordentlig og regelmæssig mad!
  At jeg så kan lide at lave mad er selvfølgelig en fordel, men jeg tvinger ofte mig selv til at komme i gang med madlavningen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!