16. marts 2010

Helvedes køkken, ikke lige min kop te!

Det var da et mærkeligt program, jeg har ikke set den engelske eller amerikanske udgave, og jeg er da heller ikke sikker på, at jeg ser alle de danske programmer.
Med det råberi, så er det ikke så mærkeligt, at de ikke får lavet noget, men det vel konceptet!
I grunden er jeg rigtig ærgerlig over, at jeg udsatte min venindes og min filmaften,
vi skulle se "Julie og Julia" og hvis vi havde lyst, så skulle vi også se "Solisten", men det gør vi i morgen, samtidig med, at vi skal have noget godt at spise, - som kommer på bordet:)

14 kommentarer:

 1. Heller ikke min kop te! Det var tamt og forudsigeligt - og handlede meget lidt om mad.

  Jeg var med som gæst til netop den udsendelse og var da nysgerrig efter at se, hvad der skete i køkkenet den aften, siden vi ingen mad fik. Men med den hastige, stakåndede klipning var det da svært at se noget som helst.

  Jeg kigger heller ikke med næste uge ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg så ikke udsendelsen. Jeg kan ikke lide, når det handler om at kritisere og nedgøre medarbejdere mens der bliver bandet og kostet rundt. (hvis det ellers var sådan i programmet?)
  Glæd dig til Julia og Julie. Jeg synes, det var en skøn film, som jeg godt kunne se flere gange

  SvarSlet
 3. Kære Bente
  Det må sørme have været en mærkelig oplevelse du fik, da du var til optagelsen, men sikkert også en oplevelse du kan grine lidt af.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Kære Betty
  Jeg har det faktisk lige sådan som dig, jeg bryder mig heller ikke om, at folk bliver råbt og skreget af, - jeg har altid holdt en ordentlig tone i de køkkener hvor jeg har arbejdet, både når jeg var ansat eller selv var chef, det gir det bedste resultat.
  Jeg glæder mig til at se filmen/filmene i morgen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Ja, glæd dig til Julia og Julie - den er så sød.
  Som en anmelder skrev "sikke en flødeskumskage - men hvor smagte den godt." - og Meryl Streep er skøn i den film - en rigtig Kirsten Hüttemeier.

  SvarSlet
 6. Kære Marianne
  Jeg glæder mig også til filmen, jeg har hørt så meget om den.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Hej Vibeke, jeg tror vi er mange der er enige med dig. Jeg har kun set den engelske udgave i glimt og besluttede mig for, at det ikke var noget for mig af samme årsag som Betty skriver.
  En god dag til dig.

  SvarSlet
 8. Kære Anette
  Tja, jeg havde sat næsen op efter noget andet, men jeg blev skuffet, og jeg kan heller ikke lide, at man behandler folk dårligt, selv om de selv er gået med til det, for deltagerne har helt sikkert vidst hvad de gik med til, men det er vel igen det med, at man vil være kendt.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Ville egentlig have optaget det... pga Kildemoster.... Men jeg kom fra det..

  Har ikke brudt mig om den udenlandske udgave af programmet... Kan bare ikke se det fede i at en "mesterkok" skal svine andre mennesker/kokke til... Og så på tv ???

  Hvem er det lige er vinder ved det ???

  Håber du får en hyggelig film aften , i aften.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 10. Jeg har aldrig rigtigt set Hells Kitchen, hverken danske eller udenlandske udgaver, men hvis man engang imellem passerer tv3 kan man jo næsten ikke undgå at se trailerer for programmerne.

  Og jeg må nok indrømme, at jeg synes den danske chefkok virker til, at være lidt til grin.... Han gør alt hvad han kan for at kopiere Ramsey og det lykkes bare ikke, tværtimod synes jeg han virker sådan lidt latterlig og ynkelig med hans - "den fucking gryde skal fucking stå på komfuret for at blive fucking varm"... "Jeg lukker køkkenet"!!!!!! Hmmmm...hvor er det lige jeg har hørt den sætning før:-)

  Jeg holder mig til Frilandshaven, Annemad, Price og Camilla Plum når der skal ses mad...

  Knus Anne.

  SvarSlet
 11. Kære Marianne
  Det er jeg sikker på, at vi får en dejlig filmaften, jeg er ved at lave en tre retters menu, ikke noget vildt, men hyggeligt.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 12. Kære LaTascha
  Jeg har ikke engang set et glimt af de udsendelser før i går, men da jeg ofte ser Gordon Ramsey, så kender jeg jo godt hans sprog.
  Jeg syntes det var en tom og fjollet udsendelse, det havde min veninde godt nok sagt, men man skal jo selv bedømme, - hun havde ret.
  Næste gang står den på Price!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Ja, det var da et værre råberi... og har ikke meget med mad at gøre, mere om at ydmyge, nedgøre og latterliggøre .. Men det er vel det, de fleste realityprogrammer handler om.
  Nej, jeg må vist hellere blive på DR1 ogse Price-drengene.

  Har du fået set Julia & Julie? Den skal jeg bare have set snart. Jeg var bare ikke klar over, at den var udkommet på dvd.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 14. Kære Hanne
  Jeg bliver også på DR1 for eftertiden.
  Filmen udkom d. 28.febr. på DVD, men vi fik ikke set den, min afspiller drillede!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!