19. november 2010

Kyllingebryst, pasta champignon med mere.

Forleden stegte jeg to stk. kyllingebryst, men skulle kun bruge det ene, så det andet var i køleskabet, og skulle bruges, det inspirerede til denne ret.
Pastavand blev sat over, jeg brugte frisk pasta, så pastaen kom først i det kogende vand med salt 3 min. før det skulle bruges.
I en pande kom
olie og
2 skiver bacon i tern
en håndfuld champignon i skiver samt
et fed hvidløg, derefter kom
to tomater, skåret i tern i panden, samt
1stegt kyllingebryst i skiver
1 håndfuld ærter (jeg brugte friske ærter, købt i Superbest)
lidt citronsaft, efter smag.
Salt og
peber, samt
1½ dl. fløde, kog godt igennem, og tilsæt den kogte pasta, kog igennem,
1 lille håndfuld skåret basilikum tilsættes, vendes lidt rundt,
og så er det bare at servere.

7 kommentarer:

  1. Ummm det ser som altid lækkert ud !

    Rigtig god weekend
    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Kære Vibeke, hvor er det dejligt at have dig tilbage. Jeg håber, at det går bedre med helbreddet.
    Tak for endnu et par dejlige opskrifter.
    Knus og rigtig god weekend.

    SvarSlet
  3. Sikke en lækker pastaret Vibeke og jeg er simpelthen så glad for at du skriver igen♥ Ha en dejlig weekend!

    SvarSlet
  4. Hvor det dejligt at du er tilbage igen kære Vibeke, du har været savnet..

    SvarSlet
  5. Kunne sørme godt lige sætte sådan en portion til livs :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  6. Kære Alle
    Jeg glæder mig også over at være tilbage, selv om det ikke er helt jævnt endnu!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Det ser rigtigt lækkert ud. Jeg bliver så sulten.

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!