2. marts 2010

Marineret stegt magert flæsk med flødebagte kartofler og salat.

Som jeg skrev i går, så skulle der noget "ordentlig" mad på bordet i dag, og det syntes jeg faktisk også der kom.
Se her!

1 portion magert stribet flæsk
Tag en plastikpose, fyld lidt olie i og krydr med
salt
peber
chili
lidt stødt ingefær
1 fed finthakket hvidløg
finthakket rosmarin og
timian
Kom kødet i posen og sørg for at det hele fordeler sig på/omkring kødskiverne, og læg posen i køleskabet en times tid.
Lægges derefter op på en rist over en bradepande, og sættes i ovnen på 200 gr. ca. en times tid, vend dem en gang imellem, så bliver de pænest.
Læg lige mærke til, hvor magert kødet er!

Et par store bagekartofler vaskes og skæres i tynde skiver og lægges taglagt i et fad, krydres med
salt
peber
paprika
timian og
oregano
mellem lagene
Slut med en sjat fløde, det skal ikke sejle, Sættes i ovnen til kødet, de sidste 25-30 min.

Dertil laves en salat som du kan lide det.

Sådan, velbekomme!

4 kommentarer:

  1. Ja, det er da usædvanlig magert flæsk! Men det bliver det ikke ringere af - jeg kunne i hvert fald godt sætte tænderne i indholdet på den tallerken ;-)

    SvarSlet
  2. Kære piskeris
    Det var bare så godt, og at det var så magert er fordi, at det er skåret af kogestykket, det er altid mere magert end det man bruger til ribbensteg.
    Der er måske lidt brusk i, men det er let at fjerne.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Sidder her og savler... Er lige kommet hjem fra dans og er sulten !!

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  4. Kære Marianne
    Jeg har da nogle skiver endnu, så --- nej, - der er nok lidt langt.
    Knus
    vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!