Jeg havde købt en kylling, der bl.a. var fodret op med hørfrø, så jeg var spændt på, hvordan smagen var, og den var simpelthen god, endda rigtig god.
Jeg fyldte kyllingen med
tykke halverede citronskiver, efter den var blevet krydret med
salt, både udvendig og indvendig, derudover blev den krydret med
peber og
cayenne og
et skvæt citronsaft, - udvendig!
Kyllingen blev lagt på en rist i et lille bradepande, kyllingen var på kun 1200 gr. så der var plads til nogle skiver
Courgette
et par tomater
og et helt hvidløg, samt
kartoffelbåde, Dryppet med
olie, og krydret med
salt
peber
oregano
Det hele kom i ovnen i 1 time på 170 gr.
Det var bare en skøn oplevelse!
Kære Vibeke
SvarSletJeg har aldrig smagt en hørfrøkylling, kun skævet lidt til dem i køledisken. Er der nogen forskel i kødstrukturen?
Lækker middag :-)
Kram
Malou
Kære Malou
SvarSletDen kylling er meget skøn, saftig og citron klæder den.
Strukturen mindede mig om gamle dage, hvor kyllinger havde tid til at vokse.
Knus
Vibeke
Hvor pudsigt... har du været i Brugsen? Der købte jeg nemlig min hørfrøkylling, som blev min 'lørdagskylling' i weekenden.
SvarSletOg ja - den var ganske glimrende :-)
Kære Ellen
SvarSletJa jeg tror, at min veninde købte den i Brugsen, hun handler ofte ind for mig.
Jeg syntes den smagt rigtig skøn.
Knus
vibeke