11. marts 2009

Råhygge!


I dag var en dejlig dag, min datter og svigersøn hentede mig ved frokosttid, og vi kørte til en af vores ynglings restauranter, for at spise frokost, og det blev til en Pariserbøf, for mit vedkommende, og de ville have Stjerneskud
Min datter nåede lige og klippe mit pandehår, inden vi kørte hjemmefra, det var nu rart, for det begyndte at knibe med at kunne se, uden at sætte brillerne på Britt Bendixen ( Vild med dans) facon.
Bagefter kørte vi en tur til Tyskland, hvor vi som sædvanlig fik handlet lidt specialiteter, der er et kæmpe marked, hvor både restauratører og private kan handle, det at restauratører handler der betyder, at de har mange spændende ting, som man normalt ikke så let får fat i.
Vi fik også hver en buket "syge tulipaner" som vi vil se hvordan bliver, når de springer ud!
Jeg fik fat i nogle af de specialiteter, som jeg har søgt, dog ikke fillodej, hvorfor skal det da være så svært?
Jeg mener, at man skal søge i frostafdelingen, - tager jeg fejl?
Vi hyggede os, og tiden gik, og det vi i grunden skulle ud at købe, - nemlig et kurvemøbel med skuffer, til mit badeværelse, - det nåede vi ikke, vi forsøger igen på fredag!
Jeg er stadig mæt efter den frokost, så i aften vil jeg spise lidt frugt bl.a. jordbær

18 kommentarer:

 1. Hej Vibeke
  Skønt med sådan en dag:)
  Det lyder da rigtigt spændende med det marked (og dyrt - men det må vi jo godt!!!, du ved;o))
  Jo, du har fuldstændig ret. Filodejen ligger på frost - ofte lige ved siden af butterdejen. Tit i nogle gule pakker. Jeg håber, at du finder det. Jeg synes efterhånden de fleste forretninger har det. Selv vores lille Spar Købmand har det.
  God jagt.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 2. Kære Hanne, ja jeg fatter ikke, at jeg ikke kan få fat i det, min bror og jeg søgte i Brugsen sidst vi var der, i Tyskland ver det min datter og jeg der kikkede, ja jeg tror da også min svigersøn kikkede, men vi fandt det ikke.
  Vi havde en dejlig dag, og jeg fik da fat i Sesamolien.
  knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig hyggelig dag. Håber du får fat på kurvemøblet på fredag :-)

  SvarSlet
 4. Kære Anette, tiden løb bare afsted, men det lykkes på fredag.
  Kærligst
  vibeek

  SvarSlet
 5. Det lyder i hvert fald til at have været en meget hyggelig dag. Jeg ville ønske, at jeg boede lidt tættere på grænsen for også lige at tage et smut til DK, men det går desværre ikke...

  SvarSlet
 6. Kære Gitte
  Man kan jo ikke få alt, men jeg forstår dig godt.
  Jeg nyder de ture vi tar, og idag snakkede vi om, hvornår vi kunne få det til at passe ind i alle tre`s hverdag, med en tur til Berlin, vi er enige om at det skal være tre hverdage, for min datter skal arbejde i weekender, så er vi da så langt med planlægningen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Kære Vibeke
  Det lyder som du har haft en rigtig dejlig dag. Det må være dejligt at I er så tæt.
  Hvad fandt du af spændende ting i Tyskland?
  Jeg ved man har kunnet få filodej på frost hos Kvickly, der har jeg ihvertfald købt det et par gange.
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 8. Sikke en hyggelig dag du har haft! Vi bor så langt fra grænsen, at det ikke er noget, vi gør, men vi kunne godt finde på at tage en tur til Helsingborg i stedet for.
  Det er djeligt, at du kan få din datter til at klippe dig :-)

  SvarSlet
 9. Kære Malou
  Vi hyggede os,og for mit vedkommende, fik jeg købt lidt forskelligt pasta, oksefilet, lidt krydderier lidt grønt, bl. a. champignon der er store nok til at fylde. Tomater, for det har jeg ikke bestilt på Torvet, nogle olier, osv.
  Det er ikke så mærkeligt, at vi tar os af hinanden, vi er ikke så mange, og vi bor inden for ca.30 km. fra hinamden, men det dejligt, at hvis jeg ber om hjælp, så får jeg den, men jeg overdriver ikke, det er vigtigt at finde en balance, for de skal jo også leve deres liv.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 10. Kære Madame, I har jo den Svenske mulighed!
  Det var en dejlig dag, og det med at hun kan klippede mig, det er bare noget hun kan, jeg har ikke været ved en frisør i mange år, hun har også de rigtige professionelle sakse, ellers kunne det ikke lade sig gøre, hun er rigtig god til det, ellers fik hun ikke lov til at klippe, det skal knageme sidde ordentligt, og gerne lidt smart.
  Pandehåret må ikke være for kort fra start, så derfor, skal det studses ret tit.
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 11. Det er skønt med sådan en dag med lidt luftforandring - og komme hjem med nye ting!
  Hernede er filodejen på frisk køl - men jeg bruger det nu ret sjældent må jeg med skam melde!

  Skønne olier kan man jo fx aldrig få for mange af ;-)

  Hav en god dag!

  SvarSlet
 12. Ja Nille, det er dejligt, at se andre forretninger, i stedet for den lokale Superbrugs der ikke kan finde ud af, hverken at have Sesamolie eller fillodej hjemme.
  De har måske svært ved at sælge det!
  Jeg er så vred på mig selv, for jeg er sikker på, at de havde fillodej dernede i Flensborg, jeg skulle bare have spurgt!
  Men vognen var fuld, jeg var ved at være træt, og ville ud af forretningen, vi var der vel et par timer, og det var nok, mit system klarer ikke mere.
  Knus VIbeke

  SvarSlet
 13. Hej Vibeke
  Det lyder som en rigtig hyggelig dag i har haft der.
  Hos mig ligger filodejen både på frost og køl, som regel ved siden af butterdej, det er da utroligt at det er så svært at få ved dig.
  Glæder mig til at se dit kurvemøbel når du får fat på det.
  Knus

  SvarSlet
 14. Ja Pernille, jeg forstår heller ikke, hvorfor det skal være så svært.
  Men vi havde det hyggeligt.
  Knus VIbeke

  SvarSlet
 15. Det var da en dejlig dag. Jeg kan helelr ikke finde filodej nogle steder her i nærheden. Måske i Aalborg, men det er da sin sag at køre 100 km for det.
  Skønne jordbær- jeg bliver helt lækkersulten

  SvarSlet
 16. Kære Karin det var da rart, at få at vide, at det virkelig ikke er alle steder, man kan få fat i det fillodej, jeg var lige ved at tro, at jeg skulle, have nye briller, for det måtte jo være mig der ikke kunne se!
  Det var en dejlig dag, i morgen skal vi så se, om det møbel jeg vil have, overhovedet findes, det bliver spændende!
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 17. Kære Vibeke, Lyder som en rigtig dejlig dag, selv om du ikke nåede hovedmålet. Pyt skidt. Godt du fik klippet pandehåret. Tænk hvis du ikke lige kunne se tasterne her ;o)
  Kh. Susanne

  SvarSlet
 18. Ja, det var faktisk ved at gå så galt med det pandehår, det var næsten lige så langt som på din hund, inden blev klippet!
  Knus Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!