16. april 2011
Tunbøf med kartoffelmos og tomater, champignon og løg.
Dette er ikke så meget en opskrift, men en god ide, når du serverer tun.
Lav en god kartoffelmos.
Steg den krydrede tunbøf, sammen med
løg i ringe,
Champignon i skiver og
små tomater, tag bøffen af når du syntes den er nok, og steg grøntsagerne til de er færdige
tilsæt en anelse hvid balsamico de sidste 20 sekunder.
Placer Tunbøffen på kartoffelmosen, og læg grøntsagerne rundt om, lidt god mørk balsamico rundt om det hele.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletDu sparker til min dårlige samvittighed... ;) jeg har kun fået tunbøf én eneste gang. Jeg MÅ snart prøve det igen.
Og kartoffelmos kan også lige nåes, inden vi går begynder at svælge i små nye kartofler. Så lige Brødrene Price i dag, som mente at kartoffelmos skulle være pund til pund med kartofler og smør ... hahaha.
Rigtig dejlig weekend til dig.
Knus Hanne
Dejlig opskrift som jeg bestemt vil prøve. Det ser ud til at være en dejlig let ret:-)
SvarSletKære Hanne
SvarSletJeg tror heller ikke, at jeg ville få tun ret ofte, hvis det ikke er fordi, at jeg får fisk fra Skagens food, for normalt syntes jeg ikke de er så nemme at finde.
Den med smør. de to er lidt specielle hvad det angår:)
Knus
Vibeke
Kære "Prikker i luften"
SvarSletJa det er en meget nem ret, det syntes jeg i grunden, at alle fiskeretter er.
Knus
Vibeke
Hej Vibeke :)
SvarSletJeg har kigget forbi, og vil lige give mig til kende :)
Sikke en dejlig blog med skønne opskrifter..
De bedste hilsner fra
Anita
PS. Giveaway på min blog - Klik her
Kære Anita
SvarSletDejligt at du kan bruge bloggen.
Knus
Vibeke