Min bror sendte mig denne opskrift, som han ofte laver til sin elskede.
Et stykke laks
ca. 200 gram udskæres i 4 stykker ca
1,5 til 2 cm bredde
Spinat hel
bladet frosset ca 8 kugler koges op i saltvand (frisk ca 200 gram)
En halvt
Julesalat hoved skæres i tynde strimler.
En stor gulerod
rives groft på rivejern.
50 gram revet ost.
1/2 dl.
Fløde.
Laksestrimlerne
smøres på skindsiden med smør og saltes lægges i fad med lige stor
afstand. Julesalaten lægges imellem stykkerne
ligeså de revne gulerødder oven
på julesalaten og til slut kommer spinaten oven på julesalaten og gulerødderne,
sådan at man stadig har laksestykkerne
helt synlige, som nu drysses med salt og peber.
Sluttelig dækkes spinaten med den revne ost og der lægges tomat skiver
ovenpå til deko.
Fadet sættes i ovnene og ved 200 grader i 10
minutter, hvorefter flødes tilsættes og
den bager videre i 10 minutter
Serveres med flute
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!