4. maj 2012

Grethes Laksedrøm

Min bror sendte mig denne opskrift, som han ofte laver til sin elskede.

 

Et stykke laks ca.  200 gram udskæres i 4 stykker ca 1,5 til 2 cm bredde

Spinat hel bladet frosset ca 8 kugler koges op i saltvand (frisk ca 200 gram)

En halvt Julesalat hoved skæres i tynde strimler.

En stor gulerod rives groft på rivejern.

50 gram revet ost.

1/2 dl. Fløde.

Laksestrimlerne smøres på skindsiden med smør og saltes lægges i fad med lige stor afstand. Julesalaten lægges imellem stykkerne ligeså de revne gulerødder oven på julesalaten og til slut kommer spinaten oven på julesalaten og gulerødderne, sådan at man stadig har laksestykkerne helt synlige, som nu drysses med salt og peber. Sluttelig dækkes spinaten med den revne ost og der lægges tomat skiver ovenpå til deko.
Fadet sættes i ovnene og ved 200 grader i 10 minutter, hvorefter flødes tilsættes og den bager videre i 10 minutter
Serveres med flute


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!