2 skinkeschnitzler
1 æg
1 pose a' 35 g mandelflager
1 tsk. salt
peber
10 g smør og evt. lidt olie til stegning
Sauce:
1½ dl grønsagsbouillon
40 g hvidløgsost
1 tsk. majsstivelse
peber
Evt. persille
1 æg
1 pose a' 35 g mandelflager
1 tsk. salt
peber
10 g smør og evt. lidt olie til stegning
Sauce:
1½ dl grønsagsbouillon
40 g hvidløgsost
1 tsk. majsstivelse
peber
Evt. persille
Schnitzlerne dyppes først i det sammen piskede æg
og derefter drysses de med mandelflager.
Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i smør og evt. lidt olie.
og derefter drysses de med mandelflager.
Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i smør og evt. lidt olie.
Kødet tages af panden. Bouillon og ost varmes herefter
op på panden. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges
igennem og smages til med peber.
Serveres med pasta og dampede grønne bønner.
Serveres med pasta og dampede grønne bønner.
Nej, hvor ser de lækre ud. Dem vil jeg helt sikkert prøve at lave snart. Super god ide med mandlerne.
SvarSletm.v.h.
Ulrik
http://spisekammer.blogspot.com/
Ja de er dejlig anderledes!
SvarSletMKH. Vibeke