19. maj 2012

Skinkeschnitzler paneret med mandelflager

2 pers.
2 skinkeschnitzler
1 æg
1 pose a' 35 g mandelflager
1 tsk. salt
peber
10  g smør og evt. lidt olie  til stegning
Sauce:
1½ dl grønsagsbouillon
40 g hvidløgsost
1 tsk. majsstivelse
peber
Evt. persille

Schnitzlerne dyppes først i det sammen piskede æg
og derefter drysses de med mandelflager.
Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i smør og evt. lidt olie.
Kødet tages af panden. Bouillon og ost varmes herefter op på panden. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges igennem og smages til med peber.
Serveres med pasta og dampede grønne bønner.

2 kommentarer:

  1. Nej, hvor ser de lækre ud. Dem vil jeg helt sikkert prøve at lave snart. Super god ide med mandlerne.
    m.v.h.
    Ulrik
    http://spisekammer.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Ja de er dejlig anderledes!
    MKH. Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!