30. juni 2012

Kotelet i folie

4 pers.

4 store koteletter
4 store tomater
2-3 løg
100 g smør
2 fed hvidløg
persille
salt, peber
100 g champignoner

Koteletterne krydres med salt og peber og brunes på en pande på begge sider i lidt smør. Champignons, tomater, løg og forårsløg skæres i skiver og svitses i skyen
Hver kotelet lægges på et stort stykke folie, grønsagerne fordeles på hver kotelet, hvorefter folien pakkes ved at lægge to modstående sider indover først, derefter de andre to sider, som rulles sammen. De sættes i ovnen ved 170 grader i 45 minutter.
Hvis du vil servere kartofler til, kan du lave halve bagte kartofler i ovnen: skær kartofler over på langs, sprøjt olie på og drys med krydderurter fx timian, salt og peber. Sættes i ovnen samtidigt med kødet og det er færdigt samtidigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!