12. januar 2010

Sådan lidt af hvert.


Af og til føler jeg, at jeg står med det ene ben i ”graven”, andre gange føler jeg, at jeg kan klare alt, jeg er altså mærkelig skruet sammen!
Som I sikkert blev klar over, lige efter nytår, så var jeg langt nede i kælderen, jeg ved ikke hvorfor, eller hvordan eller hvad der gjorde, at situationen var sådan, men fakta er, at jeg havde det ad hel…. til, og gad faktisk ikke mere, hverken blog, mad, eller snakke med nogen, jeg syntes alt var ligegyldig! Nu ikke misforstå, jeg er ikke en der bare giver op, - tværtimod! Jeg prøver altid at finde et lys, som jeg kan tage pejling efter, og det lykkedes faktisk altid, på den ene eller den anden måde!
Men hvorfor pokker skal man så langt ned i kælderen ind imellem?
Jeg ved godt, at den gigt og det medicin, som jeg skal tage, sikkert er medvirkende til de svingninger, som jeg tilsyneladende skal igennem, men det er ikke fair, jeg mener, nu er jeg ramt af gigten, så behøver medicinen da ikke gøre det værre!
Nå men fakta er, at lige nu har jeg det fint, og hvis jeg lader være med at fare for meget rundt, så kan jeg holde kroppen på det niveau, men det kræver at der ikke er mange udskejelser.

I går var jeg ude at handle lidt, næsten alle mine blomster var gået til, fordi jeg er en klovn til at få dem vandet, og med en brændeovn i huset, så kræver blomsterne altså vand, så jeg fik købt nogle nye, normalt vil jeg have grønne planter, men jeg tænkte, måske var det en ide, at få nogle ind med blomster, det kunne være, at humøret blev bedre af, at der er lidt farverigt, og det tror jeg faktisk virker.

Sneen har igen lagt en frisk dyne over landskabet, det er flot, men også lidt besværligt, både når hønsene skal fodres, og når der skal hentes træ, men flot er det altså, de eneste spor der er i sneen er min besøgsven, katten, der kommer og skal have sin daglige portion mad.

I aften skal der laves Skipperlabskovs her i huset, min veninde fortalte, at det havde hun aldrig smagt, så det må jeg lave om på, det skal hun prøve.
God dag til jer alle!

20 kommentarer:

 1. Ja, ups and downs - jeg kender det også. Men det er jo som bekendt lige før daggry at natten er mørkest. Jeg er vild med skipperlabskovs. knus til dig.

  SvarSlet
 2. Kære Lavendel
  Ja ind imellem syntes jeg at den "elevator" står stille lidt længe downs.
  Jeg er også stor fan af skipperlabskovs:)og kan slet ikke forstå, at min veninde aldrig har smagt det.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Det er godtnok også mange år siden jeg har fået skibberlabskovs. Mon du bringer en opskrift?
  Jeg er glad for at høre, at du har fået det bedre - jeg kender godt de trælse perioder også. God middag i aften. Knus

  SvarSlet
 4. Kære Vibeke

  Det er noget gøgemøg med de dumme elevator-ture, dem kommer vi desværre til at leve med.
  Jeg købte nye blomster, da juleriet var pakket sammen, trængte til lidt farver. De er rigtig fine dine blomster, det hygger med planter, men trætheden ......., nu en middagslur, øv.

  SvarSlet
 5. Kære Anette
  Ja der kommer en opskrift!
  Jeg har fået det bedre, og selvfølgelig kender du også de dumme perioder, det hører vist sammen med kronisk sygdom.
  Men hvor er det altså træls, at man skal igennem sådan nogle ture.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Kære Manna
  Ja du har ret i, at det må vi leve med, - og netop, den forbandede træthed!
  Blomsterne lyser også dejligt op her, nu skal jeg bare huske at vande:)
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Tror bestemt, din medicin kan have en betydning.
  Og godt du købte blomster !
  Blomster er en menneskeret i disse mørke tider :-)

  SvarSlet
 8. Kære Miri
  Jeg giver også medicinen en stor del af skylden.
  Blomsterne har også bragt en del glæde ind, og jeg skal vist til at fordele det noget bedre mellem de grønne planter og dem med blomster.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Ja, medicinen gør sikkert sit, og jeg kan dæleme godt forstå, at det ind imellem må være særdeles nedtrykkende at lide af en kronisk sygdom - det er på én gang både let og svært at sætte sig ind i for os, der (endnu... bank-under-bordet) ikke lider af sådan noget skidt.

  Men det er rart at høre, at det går fremad med humøret igen - vi vil jo helst ikke undvære dine mange gode opskrifter :-)
  Jeg ser frem til at se din version af skipperlabskovs.

  SvarSlet
 10. Kære Ellen
  Det er altså også noget djævelskab, både sygdom og medicin, jeg føler det lidt som skruen uden ende.
  Opskriften kommer!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 11. Kære Vibeke,

  Jeg synes i forvejen, at vinteren er sej at komme igennem. Måske især lige her efter jul - og du har så oven i købet andre ting at slås med som sygdom og medicin.

  Jeg er overbevist om, at blomster hjælper på humøret - man har behov for lidt farver og solskin lige nu!

  Jeg håber, at du får en dejlig aften med din veninde og en lækker skibberlabskovs - så humøret kommer helt i top!

  Knus
  Nille

  SvarSlet
 12. Kære Nille
  Ja du har ret i, at vinteren er sej at komme igennem, men de dumme perioder, har jeg også om sommeren, så det er ikke kun årstiden.
  Men blomsterne, gir et bedre humør!
  Lige nu, dufter det ude fra køkkenet, jeg er i gang med at lave labskovsen, og både min veninde og jeg glæder os til, at spise den.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Anonym6:29 PM

  Som besøgende på din blog stort set daglig, da har jeg et andet bud på dit "breakdown", nemlig at du lavede opfordringen til linkeri m.v. for at deltage om scoring af dine hjemmegjorte smykker. Det gav masser af positive henvendelser, men samtidig en slags pres om at skulle være på, hvis du forstår ;-)

  Jeg kender til en del bloggere, som orienterede os besøgende om, at de var helt nede skrivemæssigt, så vi skulle vide, at de ville holde en længere pause... Max tre dage senere skrev de ekstra sprudlende beretninger om hint og hin! Du gjorde faktisk kontra, og det ved at din blog pludselig blev nævnt på andres blogge med direkte link, og det tror jeg var lidt overvældende trods det totalt positive ;-)

  Herligt at du atter føler dig parat til at berige os med lidt nyt af livets gang hos dig - og jo da, veninden skal ret sikkert blive begejstret for skipperlabskovsen :-D

  SvarSlet
 14. Anonym6:54 PM

  Det er hårdt med op-nedture - tror vi alle kender det i større eller mindre grad, men med en kronisk sygdom kan jeg forstå, hvis det opleves i større grad. Jeg håber du fortsat blogger - jeg bliver meget inspireret af din blog. Du behøves måske ikke, at blogge så ofte. Glæder mig til, at se opskriften på skipperlabskovs - jeg har heller aldrig smagt det og ved faktisk slet ikke, hvad det indeholder. Skønt med friske blomster. Ha det rigtig godt. Hilsen Bente

  SvarSlet
 15. Kære Anjoe
  Det er godt tænkt, men det er ikke rigtigt i mit tilfælde, jeg følte ikke noget pres, men jeg var ude i et smertehelvede og min medicin gjorde mig træt, hvilket er meget naturlig, at jeg så også får det psykisk dårlig, er en bivirkning som jeg ikke helt kan placere, men da vi lige havde haft nytår og julen for den sags skyld, tror jeg er noget af grunden, for det er som regel omkring sådanne højtider, at man tænker på dem man har mistet, og da er jeg ikke anderledes end andre mennesker, så jeg tænkte meget på min mand, selv om det nu snart er to år siden, at han døde.
  Det er det nærmeste jeg kan komme til en grund.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 16. Kære Bente
  Jeg er kommet over denne tur, og selvfølgelig bliver jeg ved med at blogge, jeg syntes jo også, at det gir en masse, jeg tar af og til en eller to dage, hvor jeg ikke lægger noget på bloggen, men det skal være sådan, for jeg føler ikke noget pres med bloggen, og sørger for, at det heller ikke bliver et pres.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 17. Kære Vibeke
  Det er så dejligt at høre, at du igen er ved godt mod. Men da absolut hårdt, at det skal køre sådan op og ned.
  Sjovt, det er ikke så længe siden, jeg tænkte på, at jeg ville prøve at lave skipperlabskovs. Jeg tror kun, at jeg har smagt det en gang og der var jeg barn = ikke så vild med den slags. Men jeg er ret sikker på, at jeg vil elske det i dag.
  Herligt, at du bliver ved med at få besøg af den kat.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 18. Kære Hanne
  Ja livet er en sjov en, det går op og ned, men lige nu, har jeg det godt.
  Skipperlabskovs er heller ikke noget jeg spiser ofte, men jeg kan pokkers godt lide det, og det kunne min veninde også.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 19. Dejligt du kom op af hullet igen så hurtigt.
  Smerter er ikke sjove at ha' med at gøre, og medicin kan være både godt og skidt...
  Henter umådelig meget inspiration til mad her på din side.
  Tak for det :)
  Knus

  SvarSlet
 20. Kære Per
  Man skal jo passe på med, at man ikke synker helt sammen, jeg har en ide om, at når der er gået nogle dage, så skal jeg forsøge, at komme op på mærkerne, for jeg tror at man let kan svømme hen i selvmedlidenhed, og det er ikke så smart! Men det forbistrede medicin, er et nødvendig onde.
  Dejligt, at du kan bruge mine opskrifter, det er jo det, der gør det sjovt, at lave bloggen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!