9. maj 2012

Gullaschsuppe

I dag havde jeg ikke ret mange kræfter i mine gigtplagede fingre, så jeg fik kikket på mine varer fra Gris og KO  og fandt en pakke oksekød i tern, lige fint til en gang gullaschsuppe.

2 dage til 1 pers.

1 stort løg i tern
2 fed hvidløg i skiver blev sauteret i lidt olie og
300 gr. oksekød i tern blev tilsat
2 kopper suppeurter fra fryseren tilsættes
1 dåse grofthakket tomater
3 spsk. koncentreret tomatpure
2-3 dåser vand tilsættes efter behov, alt efter hvor meget der koger væk.
salt
peber
paprika
Chilli
1spsk. hakket rosmarin og
1spsk. Hakket timian
Det hele koger til kødet er mørt
I morgen kommer jeg nudler i suppen, så er den klar til en dag mere.

2 kommentarer:

  1. Mums... minder mig om, det er meeeget længe siden, jeg har fået gullaschsuppe

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja sådan var det også her, og det er i grunden mærkelig, for det er så nemt at lave.
      Knus
      Vibeke

      Slet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!