19. marts 2010

Mozzarella gratineret skinkeschnitzel med skiveskåret bagt kartoffel

Det skulle bare gå hurtigt, for der var ikke mange kræfter at lege med, men det måtte jo gerne være lækkert, her er resultatet!

1 stor kartoffel skæres i tynde skiver, krydres med
salt
peber
paprika og lægges taglagt i et ovnfast fad, og dryppes med olie, sættes i ovnen på 180 gr.
1 skinkeschnitzel, krydres med
salt
Peber
chili og steges nogle minutter på hver side,
1 tomat i både ristes hurtigt på panden sammen med
fem cm. porre i meget tynde ringe. Tomat, porreblandingen lægges op på schnitzlento – tre skiver frisk mozzarella lægges over blandingen, drys med tørret oregano.

Læg schnitzlen ind i ovnen til kartoflerne og skru ovnen op på 190 gr. ca. 10 – 15 min.


Så er maden klar.

4 kommentarer:

  1. Mums det kunne jeg godt bruge lige nu men jeg arbejder mig ihærdigt gennem de store mængder mad i køleskabet, som datteren og kæresten efterlod efter de var her og passe hunden, mens min mand bliver opereret, så det er ikke i min lod selv at bestemme for tiden.

    SvarSlet
  2. Kære Karin
    Det er da også dejligt med lidt overraskelser.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Skøn idé - gratinerede ting og sager, er altid godt.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Det skulle bare være nemt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!